Prova online
profile

Bhutan Costes BH1130B

Tillbaka
Bhutan Costes BH1130B Pris : 610 SEK Låna hem

Detaljer

Det här är en populär modell från Bhutan Costes och ett bra val för dig som vill ha runda glasögon som går åt det ovala hållet. Färgkombinationen av bruna nyanser ger en modern och lite konstnärlig känsla. Detta är helt klart en glasögonbåge som passar dig som vill uttrycka din egen stil och personlighet.

Komforten är viktig och dessa Bhutan Costes glasögon har smarta näskuddar inbyggda i bågen. Därmed behöver du inte tänka på hur näskuddarna sitter och det är en stor fördel. Dessutom är acetat-materialet både slitstarkt och lättviktigt.

Du kan använda dina Bhutan Costes bågar då du är aktiv och då du sitter still. De förblir bekväma och moderiktiga i alla lägen!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 45 mm
B - Linshöjd 36 mm
C - Bågbredd 132 mm
D - Bryggbredd 19 mm
E - Skalmlängd 135 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 610 SEK