profile

Om oss - optiker Renoptik

RenOptik.se En Optiker som sätter kunden i centrum.

Välkommen till RenOptik.se. Din bra optiker online, där du känner dig speciell som kund. Att gå till en optiker och köpa, eller byta glasögon är oftast inte något som vi ser fram emot. Hos RenOptik.se har vi ändrat på det. Här känner du dig väl mottagen, utan att någon springer efter dig hela tiden. Här kan du enkelt ta dig tid och välja dina glasögonbågar i lugn och ro.

Vi har kombinerat enkel försäljning av de bästa glasögon, bågar, och solglasögon på nätet med den senaste live tekniken som gör att du kan se dig själv, och prova alla våra glasögonbågar och solglasögon med samma känsla som du får framför spegeln i en glasögonbutik.

Hos oss hittar du ett stor sortiment av glasögonbågar i hög kvalitet. Här finns något som passar alla. Bäst av allt så kan du sitta hemma i lugn och ro, utan stressen med att behöva gå till en glasögonbutik. Vi är en glasögonbutik på nätet, där du som kund alltid har rätt. Vår webbutik ger dig alla redskap som behövs för att hitta just din stil, och de bågar som ger dig den look som just du har sökt efter.

Vår populäraste tjänst är Glasbyte. Med denna tjänst kan du skicka in dina favoritbågar till oss, så slipar vi nya glas till dig för mycket rimliga priser. RenOptik har en av Sveriges bästa Glasbytes tjänst, då vi byter glas till alla bågar, även antika bågar.

Med en modern webbutik, som ger dig känslan av att vara i en riktig glasögonbutik, kombinerad med konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet ger vi våra kunder en svårslagen service. Det enda du behöver för att köpa dina glasögon av oss är ett färskt glasögonrecept, som du enkelt fyller i ett webbformulär eller skickar till oss tillsammans med din order.

Hos RenOptik.se tillverkas alla glasögon i egna laboratorier, av erfarna optiker

Enklare kan det inte bli. Bra service på bästa glasögon och solglasögon. Kostnadseffektiva priser på glasögon och solglasögon. Skulle du inte vara säker efter prov i provrummet på vår hemsida så finns möjligheten att låna hem upp till tre glasögonbågar, i 3 dagar kostnadsfritt. Vi garanterar att du blir nöjd som kund hos oss. Som bevis på det lämnar vi 14 dagars full retur och ångerrätt. Här på RenOptik.se vet att om vi gör vårt allra bästa som personlig billigaste optiker på nätet, så blir kunden oftast nöjd. Välkommen till oss, en optiker med erfarenhet som alltid gör sitt bästa för dig.

 

Postadress:                                                 Företagsadress:

RenOptik AB                                                 RenOptik AB

Box 393                                                         Hallonvägen 4

82 126, Bollnäs                                             82 135, Bollnäs

Sverige                                                          Sverige

Kundservice: [email protected]; tel.: 026 280 12 54 (kl.10:00-16:00, helgfria 

vardagar)