profile

Glasögonkollektioner

På RenOptik finner du ett stort utbud av populära glasögonmärken. Bland våra kollektioner kommer du att hitta de bästa glasögonen för dig. Vi gör det lätt att köpa glasögon på nätet med tydliga bilder och möjligheten att prova bågar genom att få dem hemskickade. Det går också att använda vårt verktyg för att prova glasögonbågar virtuellt online. Här är några mycket populära glasögonkollektioner som du finner hos oss.

BULGET

Bulget

Bulget kollektionens ledord är elegant och modernt.

Märket har fått en hel del uppmärksamhet tack vare den klassiska och retroinspirerade designen såväl som material som håller mycket hög kvalitet. Bulget erbjuder metallbågar såväl som bågar av plast.

I kollektionen syns spännande design med intressanta detaljer. Det finns en särskild linje med damglasögon som är feminina och sofistikerade. Deras herrkollektion är maskulin med en ren och avskalad design.

 


T-CHARGE

T-charge-eyewear

T-Charge Eyewear är en spännande och elegant kollektion för alla. Det här är ett märke som är känt för att vara trendsättande med vågade detaljer. T-Charge är kvalitet, lätthet och unik design.

T-Charge Eyewear erbjuder titanbågar, acetatbågar samt metallbågar.

Oavsett om du är ute efter sportiga, enkla, stilrena eller mycket annorlunda glasögonbågar så lär du hitta något i denna glasögonkollektion. T-Charge glasögon är ofta mycket mer än ett par glasögon att se ordentligt med. De är en accessoar och ett uttryck för din personlighet.

T-Charge Eyewear erbjuder dessutom mycket rimliga priser.


Giotto glasögonbågar - Made in Italy

Giotto glasögon är klassiska, stilrena och otroligt snygga. Tidigare gick det bara att få Giotto bågar via en vanlig optikerbutik. Nu får du dessa snygga bågar här hos oss online. Det är enklare och givetvis mycket billigare att köpa glasögon på nätet hos oss.

Det finns Giotto glasögon för dam och herr med varierad design. Du bör kunna hitta ett passande par för jobb såväl som fritid. I Giotto kollektionen finns bågarna som känns lite mer personliga. Vi har tagit in modeller som du inte hittar i varje butik. Upptäck denna unika stil och se fram emot slitstarka, snygga bågar!

» Köp Giotto glasögonbågar här


Båglösa glasögon

Glasögon utan bågar, garnity, är klassiska och otroligt lätta. De har tidigare varit svåra att hitta annat än hos lokala optiker men nu finns det många snygga båglösa glasögon här hos oss.

Vi gör det lätt för dig att köpa glasögon utan bågar på nätet. Vi har båglösa modeller för män och kvinnor. Det här är den modell du ska välja om du vill ha tunna och lätta glasögon. Samtidigt är de slitstarka och du kan få ett större synfält än vad du får med en båge som skymmer sikten.

» Ta en titt på våra garnity bågar här


Trendiga glasögonbågar av acetat

Upptäck vår glasögonkollektion med kvalitetsbågar av acetat! Här finner du modern och snygg design. Perfekta bågar för stilmedvetna kvinnor och män som älskar att variera och matcha glasögonen med humör och andra accessoarer.

Om du är på jakt efter billiga glasögon som är bekväma, hållbara och snygga är det här en kollektion du ska se närmre på. Med snygga och moderna glasögon med bågar av plast får du ett perfekt stöd för dina ögon samtidigt som framhäver din personlighet på ett snyggt och attraktivt sätt.

» Ta en titt på nya glasögon här


Komfortabla & hållbara nya metallbågar

Vi erbjuder ett välsorterat sortiment av bekväma och trendiga metallbågar. Det här är ett hållbart material som dessutom sitter bekvämt över näsan med en specialgjord sadel av PVC.

Du får stor valfrihet. Välj mellan enkelslipade, progressiva, dator/terminalglasögon, bifokala glasögon med ofärgade, solfärgade eller fotokromatiska glas med rätt styrka för dig.

I vår metallkollektion finns det bara starka och stadiga bågar. De är samtidigt tunna och lätta. I och med att metallbågarna går att justera på många olika sätt går de att anpassa i enlighet med dina behov.

Du får ofta ett större synfält med metallglasögon eftersom bågen inte skymmer sikten så som andra bågar ofta gör.

» Köp nya metallbågar här


Femina glasögonbågar

Upptäck märket Femina som skapar glasögonbågar av hög kvalitet med en feminin och modern stil. Det här är de perfekta glasögonen för kvinnor som tycker om att variera och matcha glasögonen med kläder, accessoarer och humör. Dessutom är det här ett bra val för dig som letar efter billiga glasögon som håller god kvalitet.

Med Femina glasögonbågar ser du bättre samtidigt som du får en riktigt snygg accessoar! Perfekt när du känner att du behöver uppdatera din garderob.

 » Köp Femina glasögon här


Tiger of Sweden

Om du tycker om mode ska du inte missa Tiger of Sweden som är ett svenskt företag bakom riktigt snygga glasögon. Du finner glasögon från Peak Performance både för män och kvinnor. Deras design är elegant, intressant och hållbar. Det här är glasögon som kan passa mycket bra för dig som lever en aktiv livsstil och som vill ha glasögon som håller hög kvalitet.

Du kan testa Tiger of Sweden glasögon här hos oss online med hjälp av en bild. Dessutom går det bra att låna hem glasögon från Tiger of Sweden för att känna efter och fråga andra om råd.

  » Köp Tiger of Sweden glasögon här


B.O.N.D.

Glasögonbågar by B.O.N.D. är synonymt med traditionell och stilistisk formgivning.

B.O.N.D. glasögonkollektion erbjuder hög kvalitet och personligt anpassad design. Det diskreta formspråket tilltalar både män och kvinnor. Du finner med säkerhet snygga glasögon för herr och för dam från B.O.N.D.

» Köp B.O.N.D glasögon här


RenOptiks glasögonkollektion

Ta också en titt på vår egen glasögonkollektion. I RenOptiks kollektion finner du unik form och färgstarka bågar för dig som vill ha något som är ovanligt och som märks. Vi har en kollektion med glasögon för dam som har smakfulla varma, gyllene och violetta toner.

I vår linje med glasögon för herr återkommer strama linjer såväl som blåa och bruna färger. Det här ger en klassisk och elegant look som många män är ute efter. Om du vill ha tuffa och sportiga glasögon ska du ta en titt på våra bågar som också fungerar perfekt med solglas.

Vi har bågar av metall såväl som acetatbågar. Du kan också välja bland hel- och halvbågar och dambågar och herrbågar. Med fotokromatiska glas har du glasögon och solglasögon i ett. Det här är läckra solglasögon som gör det lätt för dig att se ordentligt oavsett om du sitter vid poolen eller vid skrivbordet.

Med metallglasögonbågar får du fler möjligheter till justeringar än vad som är möjligt med glasögonbågar av plast. På RenOptik finner du ett stort och väl varierat sortiment av metallbågar.

Tänk på att välja glasögonbågar av ett material som du blir nöjd med. När det gäller glasögon av metall är det viktigt att de är lättviktiga samtidigt som du får slitstarkhet och en god passform över näsa och runt huvud. Det är också viktigt med glasögonbågar som inte orsakar allergiska reaktioner.

Notera att vi kan hjälpa dig med diskreta glasögon som passar perfekt för dig som måste ha glasögon men som helst vill att de inte syns så mycket. Dessa kallas för båglösa glasögon, eller garnityr. De är så enkla och nätta att de i stort sett inte syns!