Glasögonkollektioner

BULGET

Bulget kollektionen är inspirerad av de eleganta och moderna samhället.

Märket har vunnit över en stor del av marknaden med sin klassiska- och retroinspirerade design genom att använda högkvalitativa material. Både metal bågar som plast-acetate.

Kollektionen är berikad med detaljer till det yttersta, med en feminin och sofistikerad del för den kvinnliga i kollektionen samt en ren och maskulin del för männens bågar.

 


T-CHARGE

 T-Charge Eyewear är en modern och elegant kollektion för alla. Deras kollektion är trendsättande och med vågade detaljer. Märket är känt för sin kvalitet, lätthet och deras unika modeller.

T-Charge Eyewear erbjuder även titanbågar, acetatbågar samt metallbågar.

Det finns bågar för alla, de sportiga, för de som älskar enkelhet och stilrena bågar såsom de som vill gå utanför ramarna. De är en accessoar som är mycket mer än just ett par bågar.  

T-Charge Eyewear erbjuder allt detta för ett mycket rimligt pris.

 


Giotto glasögonbågar - Made in Italy

Glasögonen från ‘Giotto made in Italy’ är både klassiska, stilrena och otroligt snygga. Tidigare kunde du bara köpa dina glasögon hos en optiker, nu kan du köpa dina snygga glasögon online. Det är enklare och betydligt billigare att handla dina glasögonen på nätet. Giotto’s bågar finns för både män och kvinnor, och i olika design, vilket gör du kan vara säker på att du alltid kan hitta ett par bågar anpassat efter ditt arbetsliv och din fritid. Ur denna kollektion har vi satsat på att ta in just de som ger dig en lite mer personlig touch, det här är bågar du inte kan hitta i alla butiker vilket gör dem än mer speciella. Kollektionen kommer från Italien och består av slitstarka och stilrena bågar.

» Köp Giotto glasögonbågar


Båglösa glasögon

De båglösa glasögonen är både klassiska och otroligt lätta. Tidigare kunde du bara köpa dina glasögon hos en optiker. Nu kan du köpa dina snygga båglösa glasögon online. Det är enklare och betydligt billigare att handla dina glasögonen på nätet. Här finns glasögon för både män och kvinnor, utan bågar, vilket gör dem mer anpassningsbara efter ditt arbetsliv och din fritid. Den stora fördelen med dessa är att den trots sin tunnhet och lätthet är slitstarka. Den ger ofta bäraren ett större synfält eftersom bågen inte skymmer sikten på samma sätt som många andra bågar.

» Kolla här garnityr bågar


Trendiga Glasögonbågar av acetat

Upptäck vårkollektionen som består av kvalitetsbågar med en modern och snygg stil. Det här är perfekta bågar för stilmedvetna män och kvinnor som tycker om att variera och matcha i enlighet med humör och andra accessoarer. Om du är ute efter billiga och prisvärda glasögon som trots sin moderna och eleganta stil är komfortabla och hållbara så ska du testa ett par ur denna kollektion. Glasögon gör mer än bara förbättrar din syn, det är även en snygg accessoar!

» Kolla här nya glasögon


 

Komfortabla & hållbara nya metallbågar

Vi har ett välsorterat utbud av komfortabla och trendiga metallbågar i olika former. Alla är i hållbart och skönt material med en specialgjord sadel i PVC.

Valfriheten är stor - du kan välja mellan enkelslipade, progressiva, dator-/terminalglasögon eller bifokala glasögon med ofärgade, solfärgade eller fotokromatiska glas i din egen styrka.

I vår metallkollektion finns endast starka och stadiga bågar, som samtidigt är både tunna och lätta. Med fler justeringsmöjligheter än många andra bågar är de mycket anpassningsbara efter ditt liv. Metallbågarna ger ofta ett större synfält eftersom bågen inte skymmer sikten på samma sätt som många andra bågar. 

» Köp nya metallbågar


Peak Performance

Peak Performance är ett märke man alltid kan lita. Deras glasögonbågar håller lika hög kvalité, funktion och trendighet som vi räknar med gällande alla artiklar de tillverkar. Deras herr och dambågar bågar går ofta åt det stilrena skandinaviska hållet men vi är övertygade om att alla kan hitta en båge som faller just er i smaken i Peak Performance utbud. Köp dina glasögon här.

» köp Peak Performance glasögonbågar


Femina glasögonbågar

Upptäck Femina som är ett kvalitetsmärke som står bakom glasögonbågar med en feminin och modern stil. Det här är perfekta bågar för kvinnor som är stilmedvetna och som tycker om att variera och matcha i enlighet med humör och andra accessoarer. Om du är ute efter billiga glasögon som sitter riktigt bra så ska du se närmre på Feminas kollektion.

Glasögon gör mer än bara förbättrar din syn, det är även en snygg accessoar!

Glöm alltså inte bort bågarna när det är dags att uppdatera garderoben.

 » köp glasögon


Tiger of Sweden

Tiger of Sweden har glasögonbågen för dig som söker något modernt och skandinaviskt. Deras kollektioner är moderna både till form, färg och material. Tiger of Sweden har en unik fingertoppskänsla för trender och unika detaljer och håller en oslagbar kvalité. Köp din bågar från Tiger of Sweden här!

  » köp glasögon


Henri Lloyd

Henri Lloyd är ett brittiskt designermärke som skapades 60- talet. Det är ett klassiskt märke som gör glasögon i tidlöst stil. Idag kopplas Henri Lloyd samman med seglarmode världen över! Varumärkets fokus på kvalitet in i minsta detalj vilket självklart självklart igen även i sina glasögon. Glasögon är designad för ett aktivt liv.

 » köp glasögon


B.O.N.D.

 Glasögonbågar by B.O.N.D. rymmer den traditionella, stilistiska formgivningen.

B.O.N.D. glasögonkollektion handlar om hög kvalitet och personligt anpassad design. Den diskreta designen gör dem perfekta för män och kvinnor i alla situationer.

B.O.N.D. glasögonkollektion innehåller modeller för damer och som herrar.

» köp glasögon


RenOptiks glasögonkollektion

Dessa distinkt formgivna, färgstarka bågar passar utmärkt för dig som vill sticka ut lite extra. Vår bågkollektion för damer är smakfullt färgsatt i varma, gyllene och violetta toner.

Rena, strama linjer och blåa och bruna färger skänker bågarna i vår herr-dambågekollektion en klassisk, elegant look. Om du är ute efter en lite tuffare variant har vi också ett läckra, sportiga bågar som också funkar utmärkt med solglas.

Bågarna är tillverkad av metall samt av acetat och finns både som hel och halvbågar samt dambågar och herrbågar. Om du väljer att utrusta dem med fotokromatiska glas får du både ett par vanliga glasögon och ett par läckra solglasögon som skiljer ut dig vid poolen eller över drinken. 

Metallbågar har oftast fler justeringsmöjligheter än plastbågar. På Renoptik har vi ett stort utbud av metallbågar i olika former. Det är viktigt att välja bågar i rätt material. Bra metallbågar ska helst väga lite, vara hållbara och sitta bra på näsan och runt huvudet. Viktigt är också att bågarna inte orsakar allergi hos den som bär dem.

För dig som behöver glasögon för att se men föredrar glasögon som är diskreta har vi även båglösa glasögon, s.k. garnityr. Dessa glasögon är så enkla att de nästan inte syns.