profile

Ramlösa glasögon

De båglösa glasögonen är både klassiska och otroligt lätta. Tidigare kunde du bara köpa dina glasögon hos en optiker. Nu kan du köpa dina snygga båglösa glasögon online. Det är enklare och betydligt billigare att handla dina glasögonen på nätet. Här finns glasögon för både män och kvinnor, utan bågar, vilket gör dem mer anpassningsbara efter ditt arbetsliv och din fritid. Den stora fördelen med dessa är att den trots sin tunnhet och lätthet är slitstarka. Den ger ofta bäraren ett större synfält eftersom bågen inte skymmer sikten på samma sätt som många andra bågar.

 Vi har just nu ett välsorterat utbud av komfortabla och trendiga ramlösa bågar i olika former. Du kan välja mellan glasögon utan styrka, enkelslipade, progressiva eller bifokala glasögon med ofärgade, solfärgade eller fotokromatiska glas i din egen styrka. Vi har även dator-/terminalglasögon, då dina vanliga glasögon ger inte ett komfortabelt seende eller rätt ergonomi när du arbetar mer än en timme per dag framför en skärm.

 Vill du även kunna använda dina snygga bågar i solen? Testa våra solglasögon med styrka som blir riktigt snygga med denna kollektion! Du kan få alla bågar som finns på vår sidan som solglasögon. Med slipade solglasögon får du det bästa av två världar, synkorrektion och solskydd. De färgade glasen skyddar dina ögon mot solens skadliga UV-strålning, och reducerar kraftig risken för att du ska drabbas av reflexer och bländning.

 Du kan även uppdatera dina styrkor i befintliga bågar, så när du har köpt dina båglösa glasögon kan du om din syn förändras om några år sedan byta endast glasen. Du kan på så sätt byta till nya kvalitativa glas till ett mycket konkurrenskraftigt och lågt pris samtidigt som du kan behålla dina snygga bågar!

De båglösa glasögonen passar särskilt dig som inte vill att glasögonen ska synas så mycket. Du vill att glasögonen ska vara så enkla som möjligt och väljer då de båglösa, s.k. garnityr eller fönsterglasögon. De har dessutom ofta glas som är tunnare och lättare än standardglas. Så om du är ute efter billiga glasögon som sitter bra och som kan anpassas efter just dina behov så ska du välja ett eller flera par bågar ur vår båglösa kollektion. Glasögon gör idag dessutom mer än bara förbättrar din syn, det är även en riktigt snygg accessoar som kan vara pricken över i:et i din outfit. Låna hem de par du är intresserad av och se vilka som passar dig allra bäst!