profile

Om progressiva glasögon

Progressiva glasögon har flera fokusområden sammankopplade till ett så att man kan se klart både nära, på halvlångt och på långt håll vilket känns bekvämt och är liknar vår naturliga syn. En stor förenkling av sitt vardagliga liv när man kan få alla funktioner man kräver av sina glasögon i ett och samma par.

Vi vet att det kan vara svårt att hitta billiga och kvalitativa progressiva glasögon på nätet. Därför gör vi allt för att göra köpprocessen så enkel och billig som möjligt utan att någonstans göra avkall på kvalitén. Vi har billiga bågar för alla smaker. Oavsett om det är herrglasögon, damglasögon, modeller med glas som är runda, ovala, ramlösa, helram, pilotbågar osv. Möjlighet finns även för den som har repiga glasögon men som trivs i sin båge att bara köpa nya progressiva glas. Hos oss hittar du självklart också progressiva solglasögon.

I de glasögon som vi tillverkar använder vi tre typer av progressiva glas, Standard, Premium och Elit. Allt för att du ska kunna köpa dina progressiva glasögon online med precis samma valmöjligheter som när du handlar i butik.

                          Premium             Elit

UV Behandling

AR behandling

Extra AR behandling

100% UV skydd

Antireflex behandling

Hårdhetsbehandlat

Vattenavstötande

UV skydd

Antireflex behandling

Hårdhetsbehandlat (2.5 gånger hårdare)

Vattenavstötande

UV skydd

Antistatisk

Pris från: 1760 kr (båge+glas)

Pris från: 2290 kr (båge+glas)

Pris från: 2770 kr (båge+glas)

 


Köp progressiva glasögon >>

Byta glas i dina befintliga bågar >>

Skydda dina ögonen framför skärmen >>


Kvalitativa progressiva glasögon - alltid lågt pris

När du börjar använda progressiva glasögon kan det ta lite tid att vänja sig vid dem. Hur lång tid är individuellt. Men för det allra flesta går det på några dagar. Emellertid händer det också att man inte vänjer sig tillfredsställande, statisktiskt sker det mycket sällan. Oavsett så tar vi vårt ansvar för att du som kund ska vara helt nöjd med ditt köp av progressiva glas från oss.

På grund av detta garanterar vi att våra kunder inte lämnas med ett par glasögon som de inte kan anpassa sig till. Vi är en säker leverantör av kvalitativa glasögon och glasögonbågar på nätet och du kan tryggt handla dina progressiva glasögon hos oss.

Vår kompetens tillsammans med den förmånliga garantin för progressiva glasögon gör det mycket smidigt för dig att hitta ett par som du kan använda varje dag. Med vår sökfunktion hittar du enkelt rätt bågar till dina glas - eller varför inte ett par kvalitativa glasögon?

» Våra progressiva glas har en månads garantiperiod för anpassning.

Om du inte kan ha dina glasögon efter att ha provat dem ett par veckor, kan du skicka dem tillbaka till oss och vi kommer utan extra kostnad att ersätta dem med två par enkelslipade glasögon, läs +avstånd, till samma värde eller så hittar vi en annan lösning. Börja här: » Köpa dina glasögon online.

Vår onlinebutik erbjuder dig möjligheten att prova och bli övertygad om kvaliteten på våra progressiva glasögon. Vi förstår att det kan vara lite osäkert att köpa glasögon online, särskilt när det kommer till progressiva glas. Men vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa glasögon till låga priser.

Vi vet att det kan vara svårt att välja rätt progressiva glasögon när man inte kan prova dem fysiskt. Därför erbjuder vi dig möjligheten att returnera dina glasögon om du inte är helt nöjd. Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt köp och att du får precis vad du behöver för dina synbehov.

Genom att erbjuda en månads garantiperiod för anpassning ger vi dig gott om tid att prova dina progressiva glasögon och vänja dig vid dem. Om du efter några veckor fortfarande inte kan använda dem som du önskar, så erbjuder vi olika lösningar för att säkerställa att du är nöjd. Du kan antingen få två par enkelslipade glasögon för samma värde eller så hittar vi en annan lösning som passar dig.

Att köpa progressiva glasögon på nätet behöver inte vara komplicerat eller riskabelt. Vi strävar efter att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för dig. Med vår kompetens och vår garantiperiod för anpassning kan du vara säker på att du får högkvalitativa progressiva glasögon som passar dina behov och önskemål.

Så varför inte ge det en chans och prova våra progressiva glasögon online? Upptäck fördelarna med att handla bekvämt hemifrån och få glasögon av hög kvalitet till ett lågt pris. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta de perfekta progressiva glasögonen som ger dig en tydlig syn på världen.

 

Prova  och  bli  övertygad  om  kvaliteten!