Lånekorg: 0 bågar
Varukorg: 0 varor
Alltid fraktfritt

Byta glas i glasögon och bågar. Priset för glasögon med styrka

Byta glas i glasögon - renoptiks.e

Du kan skaffa nya glas till dina bågar i fyra enkla steg. Du börjar med att välja vilken typ av båge du vill använda till dina nya glas.

 

Fyra enkla steg

Steg 1
Välj den typ av båge som du vill byta glas i
Helram, delram eller ramlös
Steg 2
Välj vilka glas du vill ha
Om du är osäker hjälper vi dig att välja. Vi erbjuder kvalitativa glas av BBGR-Frankrike
Steg 3
Välj betalningsalternativ.
Efter beställning kommer du få en speciell ask från oss gratis. Lägg i din båge med recept (skickas tillbaka i returen) och skicka till oss
Steg 4
Få dina glasögon slipade
Grattis! Nu har du nya glas i din favoritbåge

Steg 1

Byta glas i din båge med helram Byta glas i din båge med helram Gå vidare från 399 Kr
Byta glas i din båge med delram Byta glas i din båge med delram Gå vidare från 499 Kr
Byta glas i din ramlösa
båge
Byta glas i din ramlösa [br] båge Gå vidare från 695 Kr

OBS! Om glasets diameter är större än 75 mm så tillkommer det oftast en extra avgift. Priserna på renoptik.se är för genomsnitt glasen, alltså glas under 75mm. Om glasen är större än vårt standardmått tillkommer det alltså en extra avgift för tillverkningen. Ett exempel på detta är Ray-Ban pilot.

> Kom ihåg att du även kan byta glasen till dina solglasögon (med eller utan styrka)

> Vi erbjuder glas från ledande europeiska tillverkare (BBGR – Frankrike) och (HOYA-Japan) som är tillverkade av plast – det mest slagtåliga materialet på marknaden.

Behöver du nya glas till dina glasögonbågar?

Vi på Renoptik erbjuder dig att uppdatera dina styrkor även fast du fortfarande vill behålla bågen. 

Med vår tjänst kan du på ett enkelt och smidigt sätt byta till nya kvalitativa glas till ett mycket konkurrenskraftigt och lågt pris samtidigt som du behåller dina gamla komfortabla bågar! Enkelslipade glas för läs och avstånd, progressiva glasögon, terminal/arbetsglasögon, fotokromatiska samt soglasögon i din egen styrka. 

Det finns många skäl till att byta glas, kanske har du märkt att dina glas inte passar dig längre eller så funderar du helt enkelt på att damma av dina gamla retrobågar och skaffa högkvalitativa märkesglas eller solglasögon med eller utan styrka.

 Självklart har vi också glas som skiftar färg, (fotokromatiska) till grått, grönt eller brunt, av solen.

Progressiva glas (läs mer om progressiva glasögon med styrkaär något vi också erbjuder i denna kampanj. Dessa passar bäst till de som är vana med flexibla glas som fungerar på olika avstånd, nära som på distans. 

Även för dig som vill byta glas i dina solglasögon har vi flera alternativ. Med eller utan styrka, enkelslipade och progressiva glas. Du väljer också om du vill ha gråa, bruna, blåa, gula, rosa eller gradient (två färger).

 Ny utsikt i gamla bågar

Om du äger ett par glasögonbågar som du trivs med men behöver byta glasen erbjuder Renoptik nu en tjänst där du smidigt och enkelt kan byta till nya glas till ett billigt pris samtidigt som du behåller dina gamla bekväma bågar. 

Några vanliga orsaker att byta glas:

  • dina glas är repade eller trasiga
  • din syn har förändrats och du behöver nya glas i din båge
  • du vill byta till högkvalitativa märkesglas eller färgskiftande (fotokromatiska) glas eller så vill du byta glasen i dina solglasögon, med eller utan styrka (slipade solglasögon i din egna styrka i många färger
  • du har köpt en båge som du vill att vi byter glas i

Oavsett vilket skäl du har tjänar du på att använda vår byta glas-tjänst. 

På vår webbsajt kan du i fyra enkla steg beställa dina nya glas. Därefter kommer vi att skicka en specialask till dig som du kan lägga dina gamla (eller nya) bågar i och sedan skicka tillbaka till oss. Efter att våra skickliga laboratorietekniker har bytt ut glasen har du efter några dagar dina nygamla glasögon i handen.

Våra glas av slagtålig plast är av högsta kvalitet och köps in av oss från den ledande tillverkaren i Europa: BBGR i Frankrike eller Hoya i Japan.

För att du ska få rätt styrka på dina glas är det viktigt att du först går till en legitimerad optiker och gör en synundersökning, som normalt brukar kosta mellan 250 - 400 kronor. Om du nyligen har gjort en synundersökning behöver du givetvis inte bekymra dig om detta - fyll istället i en blankett med dina styrkor och skicka den eller en kopia på ditt recept från optikern till oss.

Dina glasögon skickar vi kostnadsfritt till dig. Vi garanterar självklart bästa kvalitet!

Recensioner

Datum: 23.03.2018
Ditt namn: Helene

Nu har jag nya glas i två av mina gamla bågar och det blev jättebra. Det känns kul och lyxigt att ha två par snygga glasögon att byta med och som jag ser perfekt med. Dessutom har jag fått ett proffsigt och trevligt bemötande. Varmt tack!

Datum: 09.02.2018
Ditt namn: Ewa

Jag har gjort beställningar vid två tillfällen (bytt glas i egna bågar) och varit mycket nöjd med allt från kontakt, hantering och resultat! RENOPTIK rekommenderas varmt! Snart dags för nästa beställning...

Datum: 08.02.2018
Ditt namn: Ann-Marie

Fungerade jättebra! Är väldigt nöjd med mina glasögon!

Datum: 08.02.2018
Ditt namn: Gunnar Ahlgren, Eskilstuna

Kollade Synsams pris för att byta glas i egen båge å det skiljde drygt 6000 kr så Renoptik hade ju rena reapriset. Jag mailade å fick tydliga instruktioner om hur processen skulle gå till å följde dessa å resultatet blev inte som förväntat. Men det var mitt eget fel eftersom jag inte hade varit tillräckligt tydlig med att jag vill ha en speciell sorts progressivt glas. Skickade tillbaka glasögonen och glasen byttes ut en andra gång och då blev det ett helt perfekt resultat. Inget tjafs från Renoptiks sida utan dom skötte sig helt utan jämmer och såg till att jag blev nöjd å utan extra kostnader från min sida. Det här företag rekommenderas starkt för bättre än så här kan det inte bli. Billigt, bra och snabbt. Renoptik är bara BÄST!!

Datum: 06.02.2018
Ditt namn: Birgitta L.

TILLÄGG till min Recension!
De är MYCKET noga med arbetet med GLASEN och att DE ska bli så PERFEKTA som möjligt eftr kundens önskemål! ETT MJT GEDIGET FANTASTISKT SKICKLIGT OPTIKER-ARBETE med Glas/båge , dessutom! TACK IGEN! Jag älskar Mitt ANDRA par Glas från RENOPTIK*****^

Läs alla recensioner
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Skriv en recension