Lånekorg: 0 bågar
Varukorg: 0 varor
Alltid fraktfritt

Recensioner

Datum: 17.11.2017
Ditt namn: Monika

Högsta betyg!
Skickade in ett par retrobågar jag fyndat på loppis, blev toppen!

Datum: 31.10.2017
Ditt namn: Arne Hanson

Har nu fått mina progressiva & polariserade solglasögon - blev mycket bra & ja till ett bra pris!

Datum: 23.10.2017
Ditt namn: Ulf

Jag är jättenöjd med både nya glasen och priset! Toppen!

Datum: 18.10.2017
Ditt namn: Lise-Lotte

Högsta betyg! Snabb leverans, oslagbart pris. Bytte glas i min favoritbåge, har även haft kontakt med kundtjänst som svarat mycket snabbt med hög servicekänsla . Min nya glasögon leverantör framöver garanterat.

Datum: 22.09.2017
Ditt namn: Stefan

Jag vill ge absolut högsta betyg till bytet av glas i mina bågar. Det besparade mig 4000-5000 kr jämfört med min gamla optiker i Malmö. Skall genast lämna in mina extra glasögon till byte av glas!

Datum: 27.07.2017
Ditt namn: Arne Hanson

Fick mina progressiva glasögon för någon dag sedan (min första beställning hos RenOptik) och kan säga att det är de bästa glas jag hittills någonsin haft, fungerar perfekt. Har just beställt progressiva solglasögon också. Kan verkligen varmt rekommendera RenOptik!

Datum: 24.07.2017
Ditt namn: Soheil jag fick progressiva glas idag jag är jättenöjd och hög kvalitet !

Soheil

Datum: 06.07.2017
Ditt namn: Anita

Fick mina gamla glasögon (som jag älskar) med nya kristallklara progressiva glas. Ser superbra! Tusen tack till er - snillrik affärsidé som jag skall sprida till alla jag känner. Sommarhälsningar Anita

Datum: 13.04.2017
Ditt namn: Annelie

Jag har gjort flera beställningar och alltid mycket nöjd . Hög kvalitet och tillmötesgående kundtjänst !

Datum: 12.04.2017
Ditt namn: Lina Mardo

Hej jag önskar byta bara den högr sidan , kan jag få den tack mvh lina

Datum: 22.03.2017
Ditt namn: yvonne

Drygt en vecka tog det att få hem mina glasögon. Är helnöjd med både glasögonen, servicen och inte minst priset!. Beställde bästa progressiva glasen och allt känds bra på en gång! Kommer absolut beställa igen och önskar det kommer fler bågar att välja bland. Rekommenderas verkligen!

Datum: 17.10.2016
Ditt namn: Elisabeth Hällås Edanius

Jag är mycket nöjd med de två beställningar jag hittills gjort!
Nu ska jag byta glas i mina gamla bågar som jag fortfarande tycker mycket om, för min syn har ju förändrats..

Datum: 06.10.2016
Ditt namn: Anna

Fick snabb service och fint resultat av glasbyte i bågarna!

Datum: 23.09.2016
Ditt namn: Michael

Det är jätteenkelt att beställa. Först en liten förpackning hem där du lägger dina glasögon/glasbågarna och skicka tillbaka med förtryckta returpapper. Klappat och klar. Sen kommer dina glasögon på posten. Som sågat, hur enkelt som helst. Rekommenderas

Datum: 22.09.2016
Ditt namn: Per Setterlind

Strålande glasbyte på farsans retro-bågar från -60 talet.

Datum: 22.09.2016
Ditt namn: Birgitta Larsson

Jag blev nöjd. Det är viktigt att vara noga med markeringen av pupillen på glasen. Känner att det svajar lite ibland med skärpan där vilket jag tror beror på att mina glasögon hade blivit något lite skeva.

Datum: 03.06.2016
Ditt namn: Magnus

Fick mycket hjälp och jag tror aldrig jag blivit så väl bemött. När det visade sig att jag beställt fel slipning fick jag god hjälp att reda ut vad jag egentligen skulle ha, Renoptik tog tillbaka bågarna och bytte till nya glas kostnadsfritt. Summerat; snabba svar, tillmötesgående och bra service samt prisvärt!

Datum: 24.05.2016
Ditt namn: Klas

Jag är helnöjd. När jag ställde frågor så kommer det snabbt svar och att jag även kunde få extrauppgifter om glasen är ett plus. Väntetiden kan vara ett problem om man inte som jag har ett till par glasögon som man kan använda under tiden

Datum: 21.04.2016
Ditt namn: Eva Körner

Helnöjd! Bra webbsida lätt att beställa! Service inriktat bemötande!

Datum: 13.04.2016
Ditt namn: Daniel Bykowski

Hittils har jag beställt mina glasögon från England pga priset som är betydligt lägre än i Sverige. Hittade av en slump Renoptik och tänkte att ge de en chans med tanke på att det är ett svenskt företag på hemmaplan , plus att glasen inte är anonyma utan kommer från ett respekterat känd franskt producent.
Eftersom jag hade egna helt nya bågar bad jag Renoptik sätta in progressiva glas med extra ytbehandlingar och sk Neva Max Blue som filtrerar som tar bort blå ljus från datorer,iPad och dil.
Jag fick vänta några veckor med min recension med tanke på att ha lite tid för att testa och utvärdera resultatet av mina nya glasögon.
Jag måste säga att jag kan bara ge beröm Renoptik för det arbete de har lagt på mina glasögon, inte för att de är billigare än mina tidigare från England för det är de inte utan kvalitet av arbete och alla ytbehandlingar på glaset som jag nämnde tidigare fungerar alldeles förträffligt (behöver inte putsa glasen så ofta) kan sitta vid datorn utan trötta och röda ögon är en stor fördel. Leveranstiden är fullt acceptabel .
Om jag vill rikta lite kritik ,då vill jag ge lite synpunkter beträffande hanteringen av själva posthanteringen.
Paketet kommer som är ett vanligt brev och med tanke på att bara mina bågar är värda 2000kr plus glasen några tusen till är risktagande av att paketet kanske inte kommer fram lite onödigt.
Men bortse ifrån det sista så vill jag varmt rekommendera Renoptik till alla som vill ha ett par nya glasögon och prioriterar framförallt kvalitet.

Datum: 31.03.2016
Ditt namn: Paul Bald / Göteborg

Är mycket nöjd med resultatet! Leveranstiden ca 1 vecka för fyra par slitna glasögon som blev som nya för ca 1800 kr. Mkt bra.

Datum: 28.03.2016
Ditt namn: Elisabeth

Jag är mycket nöjd med de nya glasen. Tycker hela processen från beställning till leverans gick smidigt. Den enda anmärkningen jag har är att det dröjde lite väl länge innan glasögonen var klara. Skulle vara bättre att få besked via mail hur ens beställning ligger till. Nu var jag själv tvungen att höra av mig med fråga om mina glasögon var skickade eller inte. Annars, som sagt bara bra intryck av renOptik.

Datum: 01.03.2016
Ditt namn: Hannah

Skickade in mina gamla bågar och fick tillbaka dem inom två veckor. Är jättenöjd och det var absolut värt priset.

Datum: 18.02.2016
Ditt namn: Suzana

Är jättenöjd! Skickade in mina Michael Korsbågar och är mycket nöjd med resultatet. Snabb leverans och prisvärt! Rekommenderas!

Datum: 18.02.2016
Ditt namn: Lena

Funkade jättebra! Bytte glas i mina gamla bågar. Halva priset mot spacsavers.

Datum: 15.01.2016
Ditt namn: Björn

Lika bra resultat som andra ställen men jag tycker att tre veckor är lite för lång väntetid.

Datum: 22.12.2015
Ditt namn: Kundtjänst RenOptik

Tack Petra för dina synpunkter. Vi är glada att du är nöjd med resultatet av vårt arbete. Ja, det stämmer att det finns andra nätaktörer som förmodligen tar ut lägre priser på glasögonen. Men de flesta av säljer då asiatiska glas som är betydligt billigare och har en annan kvalité än glas av europeiska kända märke som vi erbjuder. Det finns stor i kvalité av behandlingen. Prova köpa den extra behandling som vi erbjuder och vi är säker på att du kommer märka stor skillnad och bli ännu mer nöjd med dina glas. Hör av dig om vi kan hjälpa dig ytterligare. Vi är tacksamma för alla som skriver recensioner på våran sidan.

Datum: 17.12.2015
Ditt namn: Petra

Jag skickade in mina PRADA-bågar och blev väldigt nöjd med resultatet på glaset och snabbheten i processen. Däremot är jag inte superimponerad av tilläggspriset för antireflex- och antirepbehandling. Visst, priset är lägre än hos en vanlig optiker men det finns fler nätaktörer som tar ut lägre pris (fast misslyckas med enkelheten).

Datum: 16.12.2015
Ditt namn: I-B

Smidig procedur, snyggt resultat!

Datum: 16.12.2015
Ditt namn: Catrin Eriksson

Hade fått tag på en båge jag sökt länge. Ingen känd optikerfirma ville sätta i glas. På Renoptik gick det. Från min första till min sista kontakt denna gång flöt allt på. Det de skriver på hemsidan stämde till 100%. Jag är supernöjd med mina blå progressiva glas. Älskar mina glasögon och Renoptik har en ny återkommande kund. Tack för fantastisk service.

Datum: 16.12.2015
Ditt namn: Petter

Fungerade kanon. Helnöjd till under halva priset mot vad min optiker ville ta.

Datum: 18.11.2015
Ditt namn: Suzanne

Satte i progressiva glas i egen båge , precis lika bra som hos Synsam för 5 gånger priset spm jag gav här.
Andra gången jag handlar här och det är perfekt, snabb leverans dessutom.

Datum: 02.11.2015
Ditt namn: Bra service och super snygga glasögon

Jätte glad med den här sidan, snart leverans och bra kvalitet!!!!

Datum: 01.11.2015
Ditt namn: hanna

hittade ett par fina bågar på loppis och skickade in till renoptik för att få rätt glas, snabbt billigt och smidigt. mycket nöjd.

Datum: 31.10.2015
Ditt namn: Per Bengtsson

Jag fick bytt glas i en gammal lornjett som jag gav till en tjejkompis på hennes 40 års dag och är väldigt nöjd med det.. om jag i framtiden behöver byta glas i någon båge kommer jag naturligtvis att göra det hos Renoptik som gör det snabbt och mycket bra..

Datum: 08.10.2015
Ditt namn: Stine

Helt okej. Oklarheter kring fakturan.

Datum: 07.10.2015
Ditt namn: Håkan

Bytte glas i mina gamla, favoritbågar för solgasögon, AO Pilot original. Passade även på att sätta in progressiva glas.
Snabb leverans. Bra kvalité på de nya glasen och fungerar precis som utlovats.
Väldigt bra priser

Datum: 07.10.2015
Ditt namn: Irena

Mycket nöjd med utbyta glas i mina favorit bågar

Datum: 07.10.2015
Ditt namn: MA

Bytte glas i mina gamla bågar. Billigt och snabbt. Bra gjort.

Datum: 07.10.2015
Ditt namn: Eric Andersson

Jag hade ett par märkesbågar Prada som jag köpt utomlands. Hittade Renoptik på nätet när jag sökte på att byta slipade glas. Jag vet att optiker på stan tar väldigt bra betalt för detta arbete, egentligen vill de ju sälja sina egna bågar. Jag är mycket nöjd med Renoptik, det gick fort smidigt och enkelt, vid frågor svarade de per mail inom 24 timmar. Helt fantastiskt, jag är jätte nöjd med mina fina nya brillor!

Datum: 07.10.2015
Ditt namn: Anders

Bytte glas i mina gamla favoritbågar. Billigt och bra gjort. Är mycket nöjd.

Datum: 29.09.2015
Ditt namn: Ingemar Nydahl

Fantastisk, näst intill osannolik upplevelse. Mina absoluta favoritbågar bars runt i stan till alla optiker, ingen ville byta glas i dem, jo en.... för närmre 5.000 kr. Så fann jag denna annons på Internet från Renoptik. Och vips, på 3 veckors enkel hantering sitter jag MED ETT PAR PERFEKTA PROGRESSIVA GLASÖGON i mina gamla härliga Ray-Ban bågar FÖR HÄPNADSVÄCKANDE 1230:- TACK RENOPTIK. Mvh Ingemar

Datum: 29.08.2015
Ditt namn: RenOptik Kundtjänst

Tack för dina synpunkter. Vi uppskattar att du tar tid och skriver till oss så vi har möjligheten att bli bättre och utveckla vår kundtjänst. På grund av tekniska fel, som uppkom under tiden du skickade ditt meddelande, så dröjde svaret på din fundering. Enligt våra villkor är leveranstiden för nya glasögon eller "glasbyte" 5-14 arbetsdagar beroende på komplexitet (vi strävar efter att göra klart beställningar så fort som möjligt), din beställning levererade vi på elva arbetsdagar. Vid frågor tveka inte kontakta oss.

Datum: 25.09.2015
Ditt namn: Lena Petterson

Fick hjälp med ett par trasiga bågar köpte även nya glasögon. Fantastiskt arbetet med mina "gamla" bågar och dessutom ett par nya glasögon till ett mycket bra pris. Det som gladde mig mest var att vi under tiden för arbetet hade en mycket bra kommunikation. Rekommenderar Er, Ni är super.

Datum: 28.08.2015
Ditt namn: Birgitta

....

Datum: 28.08.2015
Ditt namn: Birgitta

Fy vilken usel respons och leverans tiden är under all kritik! Nu har jag varit utan mina glasögon i två veckor och inte fått svar på mailen vad som hänt med dom. Konstigt att det bara är positiva kommentarer som visas, kan omöjligt vara den enda som är med om detta. Undra om Renoptik vågar lägga ut mitt inlägg. Snart är det nog dags för en polis anmälan!

Datum: 18.08.2015
Ditt namn: nils

Mycket nöjd då jag skrev fel styrka i receptet.fick jag ändå nya glas med rätt styrka utan att betala nåt extra.snabbt bra å smidigt hela processen.

Datum: 12.08.2015
Ditt namn: LINDA

Hade ett par bågar som fick nya glas, snabb leverans och bra service! Tack!

Datum: 12.08.2015
Ditt namn: Marcus

Snabb leverans och mycket nöjd med glas!

Datum: 16.07.2015
Ditt namn: Johan

Skönt att kunna byta i favvo bågen!

1 2

Skriv en recension