Recensioner

Datum: 31.07.2020
Ditt namn: Raija

Nya glas i min gamla båge. Supernöjd med allt.

Datum: 31.07.2020
Ditt namn: Jaime

Ett bra jobb, mina glasögon har föryngrats, tack så mycket.

Datum: 22.07.2020
Ditt namn: Linnea

Fick rosa glas isatta i mina bågar - är så nöjd så det finns inte! Tusen tack!

Datum: 22.07.2020
Ditt namn: Kundtjänst RenOptik

Tack Torgny för din recension. Du får gärna beställa polariserande glas via mejl (info@renoptik.se) eller telefon 026 280 12 54. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Datum: 22.07.2020
Ditt namn: Torgny

Ok, men ville gärna ha polariserande glas, bra på sjön. Man kan inte få allt.

Datum: 28.06.2020
Ditt namn: Linda

Andra gången jag beställer, grymt nöjd med förra beställningen. Snabb leverans, vänligt bemötande vid kontakt och perfekt resultat!

Datum: 26.06.2020
Ditt namn: Johan

Beställde progressiva glas till mina kära Algha-bågar och är supernöjd! Det var andra gången jag beställde och kommer göra det nästa gång också. Fantastisk kvalite, snabb leverans och, inte minst, billigt! Tummen upp!

Datum: 08.04.2020
Ditt namn: Kjell

Bästa kvalité till lägsta pris. Mer än nöjd!

Datum: 25.02.2020
Ditt namn: Jarmo

Varor håller hög kvalite. Leverans helt okej. Tar bra hand om sina kunder. Jag är supernöjd.

Datum: 21.02.2020
Ditt namn: Peter

Har nu fått tillbaka min glasögon från Renoptik efter att ha bytt glas i dem.
Är supernöjd . Hade jag bytt till samma typ av glas hos Synsam hade det blivit 4.000 kr dyrare.

Datum: 25.01.2020
Ditt namn: Fredrik S

Är väldigt nöjd - kan inte bli annat än toppbetyg.
Bytte ut glas i flera bågar samtidigt, inkl. solglasögon; mitt-i-prick på första försöket. Kvalitetsmässigt absolut i klass med optik-kedjorna (om inte bättre) till avgjort bättre pris. Rekommenderas!

Datum: 16.10.2019
Ditt namn: Michael

Jag har haft mina nya glasögon i drygt en månad nu och är mycket nöjd. Bågarna sitter perfekt och jag ser bättre än på länge! Med de nya bågarna ser jag oxå bätte ut.

Datum: 15.10.2019
Ditt namn: Michael

Jag har haft mina nya glasögon i drygt en månad nu och är mycket nöjd. Bågarna sitter perfekt och jag ser bättre än på länge! Med de nya bågarna ser jag oxå bätte ut. :D

Datum: 15.10.2019
Ditt namn: Michael

Jag har haft mina nya glasögon i drygt en månad nu och är mycket nöjd. Bågarna sitter perfekt och jag ser bättre än på länge! Med de nya bågarna ser jag oxå bätte ut. :D

Datum: 01.10.2019
Ditt namn: Karin

Supernöjd! Bytte glas i ett par gamla bågar, bra pris, bra kommunikation, fint resultat. Rekommenderas!

Datum: 08.09.2019
Ditt namn: Kundtjänst RenOptik

Hej Sven,
Såklart kan du beställa ett glas till dina bågar. I så fall behöver du skicka bågar till Renoptik, Hallonväg 4, 82135, Bollnäs.

Datum: 08.09.2019
Ditt namn: Sven Wohlert

for ca. 1 år siden fik jeg nye glas i mine gamle briller (det var jeg glad for)
nu er det ene glas faldet ud og jeg kan ikke finde det Kan i sætte et nyt glas i med venlig hilsen Sven Wohlert

Datum: 02.08.2019
Ditt namn: fadia dawsar

******

Datum: 14.07.2019
Ditt namn: Mats Cronhag

Mycket nöjd

Datum: 16.06.2019
Ditt namn: Fred

Riktigt nöjd med Renoptik! Jag köpte glasögon utomlands och synundersökningen var kass. Jag gjorde om min synundersökning i Sverige och skickade därefter mina glasögon till Renoptik. Allt gick kanonbra och till ett väldigt lågt pris. Tack!

Datum: 29.05.2019
Ditt namn: Sören

Tack för mina fantastiska insattser till skytteglasögonen.
helt perfekta till 1/4 av vad det skulle kostat-
Inte min första beställning ock absolut inte min sista, perfekta med super kvalitet har testat dom i några månader nu.

Datum: 22.05.2019
Ditt namn: Roland Ågren Torshälla

Mycket nöjd utmärkt bra arbete trots specialglas. Bra bemötande

Datum: 25.04.2019
Ditt namn: Tommi P

Mycket nöjd med renoptik, bytte glas i egen båge. Kan klart rekommenderas. Bråkdelen av priset än om man skulle gå till dom större kedjorna.

Datum: 24.04.2019
Ditt namn: Veronika

Jag fick glas i min styrka insatt i ett par vintage-bågar från 60-talet som helt saknade glad. Jag är otroligt nöjd med resultatet! Väldigt glad att jag köpte till antireflex-behandlingen också. Jag kommer definitivt att återkomma när jag behöver byta glas. Detta var långt mycket billigare än att gå till en vanlig optiker och då har jag ett mycket enkelt synfel. Mycket trevligt bemötande!

Datum: 18.04.2019
Ditt namn: Nöjd Kund

Tack allt är perfekt, super smidigt.
Trevlig service.

Datum: 20.03.2019
Ditt namn: Jan

Andra gången.
Super nöjd, ser så bra i mina nya glasögon och glasen är av mycket bra med extra behandling.

Datum: 12.01.2019
Ditt namn: Jürgen

Andra gången jag bytte glas i egna bågar och är jättenöjd. Bra priser. Äntligen kan jag använda mina gamla fina bågar igen.

Datum: 10.01.2019
Ditt namn: Per

Bytte glas i ett par befintliga bågar. Jättefin kvalitet på monteringen och de nya glasen. Priset mindre än hälften mot vad en optiker på stan ville ha. Jättenöjd!

Datum: 10.01.2019
Ditt namn: Rhidian

Grymt praktiskt och smidigt!!

Datum: 10.01.2019
Ditt namn: Mia

Helt nöjd. Smidigt och bra pris.

Datum: 06.12.2018
Ditt namn: tredge gången

Har fina titanbogar som jag inte vill slänga, det är nu den 3:e båge som fick nya glas via renoptik, fungerar utmärkt. Rekommenderas.

Datum: 13.11.2018
Ditt namn: Ulf Lindberg

Jag har nu gjort 2 byten i egna bågar. Mycket nöjd. I första recensionen sa jag att jag skulle återkomma betr slitstyrka och hållbarhet. Nu kn jg konstatera tt mina första byta glas är perfekta. Köpte glasögon hos en kedja i butik. Fick 2 par till priset av ett men glasen i mina egna bågar( som dom bytte där inte hos renoptik.) blev redan efter 2 månader skyiga och oanvändbara men fick inte ordnat detta på garanti. Renoptiks glas helt perfekta och antirepbehandlingen verkar 100%. Mycket nöjd och skall beställa ett tredje par snart. Renoptik rekomenderas varmt

Datum: 19.10.2018
Ditt namn: Gavin

Skickade in mina gamla bågar, fick tillbaka dom perfekta med nya glas efter 2 veckor. Väldigt hjälpsamma, och svarar snabbt på frågor. Bra service, är jättenöjd!

Datum: 03.10.2018
Ditt namn: Rutger Carlsson

Rekommenderas varmt!!!
Snygg och noggrann montering av glas, både i nya bågar och vid glasbyte i egen gammal båge. Snygg stabil metallbåge som känns kvalitativ till billigt pris. Progressiva "Bäst"-glas med höga brytningsindex till superpris. Trevligt bemötande vid frågor. Har letat länge efter en nätbutik som levererar BBGR kvalitetsglas när den förra jag använde slog igen. Förväntar mig att dessa blir lika hållbara som mina nuvarande par.

Summering med tre ord: Helt suveränt!!! Supernöjd!!!

Datum: 23.09.2018
Ditt namn: Ulf

helt nöjd såhär långt. Sedan återstår att se hur det blir med slitage, hittills bara positivt

Datum: 18.09.2018
Ditt namn: Bryan

Jätte nöjd!! Snabb leverans, bra kvalité. Kommer rekommendera andra till er!!.

Datum: 28.08.2018
Ditt namn: RenOptik Kundtjänst

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd. Spårbar leverans är alltid ett alternativ hos oss, dock till en kostnad på 69 kronor. Vilket går att välja under beställningsprocessen. Välkommen åter!

Datum: 26.08.2018
Ditt namn: Mie

Det var smidigt och enkelt att byta glas i mina gamla bågar. Prisvärd tjänst. Det enda jag saknar är att kunna spåra paketet. Jag kommer att återkomma som kund.

Datum: 09.08.2018
Ditt namn: Ingrid Loved

Mycket nöjd med att få nya glas till favoritbågar till bra pris. Kommer att beställa igen.

Datum: 27.07.2018
Ditt namn: Lisa

Jag är så otroligt nöjd med renoptik! Har beställt nya glas två gånger nu och blivit supernöjd. Jättebra kundservice och låga priser. Jag rekommenderar verkligen renoptik och beställer aldrig längre från någon annanstans.

Datum: 26.07.2018
Ditt namn: Pia

Har nu fått de glasögon jag beställde och har också haft dessa på mig några dagar. Ska nu svar på de frågor som följde med bågarna:
Jag har hittat en båge som jag vill beställa.
Det är lätt att beställa även om det tar lite tid att läsa igenom instruktionerna, postgången fungerar bra.
Jag är nöjd med bågkvaliteten.
Eftersom jag aldrig skulle köpa ett par glasögon utan att prova dem så letade jag på Google efter nätbutik som hade hemlån (har tidigare haft en annan nätbutik men de hade lagt ner så jag fick börja om)
Jag hade även telefonkontakt flera gånger då jag hade frågor ang sadlar (silikon, pga allergi) och glasets tjocklek. Jag fick den hjälp jag ville ha.
(En liten bit av den ena silikonsadeln ramlade bort precis när jag satte på mig glasögonen första gången men den påverkar inte så jag bryr mig inte om det nu)
Har vid ett tillfälle fått glasögon som tappat ytbehandlingen efter ett tag och skulle något sådant hända hör jag av mig.
Fram tills nu är jag helt nöjd med de glasögon jag köpt genom er!

Datum: 05.06.2018
Ditt namn: Johanna

Fick mina glasögon idag, och jag är SUPER NÖJD! Glasen känns otroligt klara och fina. Det kunde inte bli bättre än så! Kommer absolut använda denna tjänsten igen!

Datum: 20.05.2018
Ditt namn: jesse

superbra på alla sätt.

Datum: 18.05.2018
Ditt namn: Cecilia

Smidigt till bra pris, allt fungerade utmärkt! Jag vill bara förstärka vikten av att få pupillernas placering rätt på glasen- mina kunde blivit ytterligare bättre då - det känns som om det är något litet som skulle behövt justeras. Men god kvalitet för pengarna, speciellt när man vill ha några par att byta med.

Datum: 12.05.2018
Ditt namn: Annika

Supersmidigt och jättebra priser, jag kommer beställa igen!

Datum: 12.05.2018
Ditt namn: Ola Vestergren

Är nöjd med glasögonen!, det svåra är att kunna vet hur standard behandling är jämför med extra, på så vis blir det lite "grisen i säcken". Lite för lång leveranstid, informera gärna om det uppstår! Bara man vet läget är kunden som regel nöjd. Önskar gärna instruktion om hur man justerar bågar på smidigaste sätt. Men över lag helt godkänt!

Datum: 08.05.2018
Ditt namn: Agne Svanberg

Hela processen har fungerat bra.

Datum: 08.05.2018
Ditt namn: Ingrid, Sollebrunn

Gamla glasögon fick kvickt och lätt nya glas och vips fick jag nya favoritglasögon!

Datum: 08.05.2018
Ditt namn: Sören

Glasen blev mycket bättre än jag hade förväntat mig.
Bra hjälp och snabba svar på alla frågor.
Det blir snart några par till, går ju att ha flera med sådana priser.

Datum: 23.03.2018
Ditt namn: Helene

Nu har jag nya glas i två av mina gamla bågar och det blev jättebra. Det känns kul och lyxigt att ha två par snygga glasögon att byta med och som jag ser perfekt med. Dessutom har jag fått ett proffsigt och trevligt bemötande. Varmt tack!

1 2 3

Skriv en recension