Lånekorg: 0 bågar
Varukorg: 0 varor
Alltid fraktfritt

Recensioner

Datum: 23.09.2018
Ditt namn: Ulf

helt nöjd såhär långt. Sedan återstår att se hur det blir med slitage, hittills bara positivt

Datum: 18.09.2018
Ditt namn: Bryan

Jätte nöjd!! Snabb leverans, bra kvalité. Kommer rekommendera andra till er!!.

Datum: 28.08.2018
Ditt namn: RenOptik Kundtjänst

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd. Spårbar leverans är alltid ett alternativ hos oss, dock till en kostnad på 69 kronor. Vilket går att välja under beställningsprocessen. Välkommen åter!

Datum: 26.08.2018
Ditt namn: Mie

Det var smidigt och enkelt att byta glas i mina gamla bågar. Prisvärd tjänst. Det enda jag saknar är att kunna spåra paketet. Jag kommer att återkomma som kund.

Datum: 09.08.2018
Ditt namn: Ingrid Loved

Mycket nöjd med att få nya glas till favoritbågar till bra pris. Kommer att beställa igen.

Datum: 27.07.2018
Ditt namn: Lisa

Jag är så otroligt nöjd med renoptik! Har beställt nya glas två gånger nu och blivit supernöjd. Jättebra kundservice och låga priser. Jag rekommenderar verkligen renoptik och beställer aldrig längre från någon annanstans.

Datum: 26.07.2018
Ditt namn: Pia

Har nu fått de glasögon jag beställde och har också haft dessa på mig några dagar. Ska nu svar på de frågor som följde med bågarna:
Jag har hittat en båge som jag vill beställa.
Det är lätt att beställa även om det tar lite tid att läsa igenom instruktionerna, postgången fungerar bra.
Jag är nöjd med bågkvaliteten.
Eftersom jag aldrig skulle köpa ett par glasögon utan att prova dem så letade jag på Google efter nätbutik som hade hemlån (har tidigare haft en annan nätbutik men de hade lagt ner så jag fick börja om)
Jag hade även telefonkontakt flera gånger då jag hade frågor ang sadlar (silikon, pga allergi) och glasets tjocklek. Jag fick den hjälp jag ville ha.
(En liten bit av den ena silikonsadeln ramlade bort precis när jag satte på mig glasögonen första gången men den påverkar inte så jag bryr mig inte om det nu)
Har vid ett tillfälle fått glasögon som tappat ytbehandlingen efter ett tag och skulle något sådant hända hör jag av mig.
Fram tills nu är jag helt nöjd med de glasögon jag köpt genom er!

Datum: 05.06.2018
Ditt namn: Johanna

Fick mina glasögon idag, och jag är SUPER NÖJD! Glasen känns otroligt klara och fina. Det kunde inte bli bättre än så! Kommer absolut använda denna tjänsten igen!

Datum: 20.05.2018
Ditt namn: jesse

superbra på alla sätt.

Datum: 18.05.2018
Ditt namn: Cecilia

Smidigt till bra pris, allt fungerade utmärkt! Jag vill bara förstärka vikten av att få pupillernas placering rätt på glasen- mina kunde blivit ytterligare bättre då - det känns som om det är något litet som skulle behövt justeras. Men god kvalitet för pengarna, speciellt när man vill ha några par att byta med.

Datum: 12.05.2018
Ditt namn: Annika

Supersmidigt och jättebra priser, jag kommer beställa igen!

Datum: 12.05.2018
Ditt namn: Ola Vestergren

Är nöjd med glasögonen!, det svåra är att kunna vet hur standard behandling är jämför med extra, på så vis blir det lite "grisen i säcken". Lite för lång leveranstid, informera gärna om det uppstår! Bara man vet läget är kunden som regel nöjd. Önskar gärna instruktion om hur man justerar bågar på smidigaste sätt. Men över lag helt godkänt!

Datum: 08.05.2018
Ditt namn: Agne Svanberg

Hela processen har fungerat bra.

Datum: 08.05.2018
Ditt namn: Ingrid, Sollebrunn

Gamla glasögon fick kvickt och lätt nya glas och vips fick jag nya favoritglasögon!

Datum: 08.05.2018
Ditt namn: Sören

Glasen blev mycket bättre än jag hade förväntat mig.
Bra hjälp och snabba svar på alla frågor.
Det blir snart några par till, går ju att ha flera med sådana priser.

Datum: 23.03.2018
Ditt namn: Helene

Nu har jag nya glas i två av mina gamla bågar och det blev jättebra. Det känns kul och lyxigt att ha två par snygga glasögon att byta med och som jag ser perfekt med. Dessutom har jag fått ett proffsigt och trevligt bemötande. Varmt tack!

Datum: 09.02.2018
Ditt namn: Ewa

Jag har gjort beställningar vid två tillfällen (bytt glas i egna bågar) och varit mycket nöjd med allt från kontakt, hantering och resultat! RENOPTIK rekommenderas varmt! Snart dags för nästa beställning...

Datum: 08.02.2018
Ditt namn: Ann-Marie

Fungerade jättebra! Är väldigt nöjd med mina glasögon!

Datum: 08.02.2018
Ditt namn: Gunnar Ahlgren, Eskilstuna

Kollade Synsams pris för att byta glas i egen båge å det skiljde drygt 6000 kr så Renoptik hade ju rena reapriset. Jag mailade å fick tydliga instruktioner om hur processen skulle gå till å följde dessa å resultatet blev inte som förväntat. Men det var mitt eget fel eftersom jag inte hade varit tillräckligt tydlig med att jag vill ha en speciell sorts progressivt glas. Skickade tillbaka glasögonen och glasen byttes ut en andra gång och då blev det ett helt perfekt resultat. Inget tjafs från Renoptiks sida utan dom skötte sig helt utan jämmer och såg till att jag blev nöjd å utan extra kostnader från min sida. Det här företag rekommenderas starkt för bättre än så här kan det inte bli. Billigt, bra och snabbt. Renoptik är bara BÄST!!

Datum: 06.02.2018
Ditt namn: Birgitta L.

TILLÄGG till min Recension!
De är MYCKET noga med arbetet med GLASEN och att DE ska bli så PERFEKTA som möjligt eftr kundens önskemål! ETT MJT GEDIGET FANTASTISKT SKICKLIGT OPTIKER-ARBETE med Glas/båge , dessutom! TACK IGEN! Jag älskar Mitt ANDRA par Glas från RENOPTIK*****^

Datum: 06.02.2018
Ditt namn: Birgitta. FANTASTISKA/ DE BÄSTA JAG HITTAT PÅ NÄTET: MKT BRA KOMMUNIKATION MAIL OCH MKT TREVLIG TELEFON KONTAKT/ Personligt Engagerande och Vänligt HJÄLPSAMT....så man ska bli NÖJD som KUND/ Har nu TVÅ bågar jag bytt Glas i med hjälp av RENOPTIK och är

Birgitta. FANTASTISKA/ DE BÄSTA JAG HITTAT PÅ NÄTET: MKT BRA KOMMUNIKATION MAIL OCH MKT TREVLIG TELEFON KONTAKT/ Personligt Engagerande och Vänligt HJÄLPSAMT....så man ska bli NÖJD som KUND/ Har nu TVÅ bågar jag bytt Glas i med hjälp av RENOPTIK och är OERHÖRT NÖJD GLAD ...GLASEN BLIR PERFEKTA / JAG KOMMR ATT ANV MIG AV RENOPTIK I FORTS OCKSÅ! MKT MKT NÖJD GLAD TACKSAM KUND/ TUSN MILJ TACK/ Rekommenderar RENOPTIK En Miljoner Ggr ..Hälsn Birgitta L. MKT GLAD KUND******

Datum: 05.02.2018
Ditt namn: Yvonne

Har nu använt mina progressiva glasögon jag köpt genom Er. Hade köpt bågar och sände dem till Er. Helt perfekt. Sparat cirka 6000:- genom att ta dem genom Er.
Härligt. Rekommenderas.
MVH

Datum: 17.11.2017
Ditt namn: Monika

Högsta betyg!
Skickade in ett par retrobågar jag fyndat på loppis, blev toppen!

Datum: 31.10.2017
Ditt namn: Arne Hanson

Har nu fått mina progressiva & polariserade solglasögon - blev mycket bra & ja till ett bra pris!

Datum: 23.10.2017
Ditt namn: Ulf

Jag är jättenöjd med både nya glasen och priset! Toppen!

Datum: 18.10.2017
Ditt namn: Lise-Lotte

Högsta betyg! Snabb leverans, oslagbart pris. Bytte glas i min favoritbåge, har även haft kontakt med kundtjänst som svarat mycket snabbt med hög servicekänsla . Min nya glasögon leverantör framöver garanterat.

Datum: 22.09.2017
Ditt namn: Stefan

Jag vill ge absolut högsta betyg till bytet av glas i mina bågar. Det besparade mig 4000-5000 kr jämfört med min gamla optiker i Malmö. Skall genast lämna in mina extra glasögon till byte av glas!

Datum: 27.07.2017
Ditt namn: Arne Hanson

Fick mina progressiva glasögon för någon dag sedan (min första beställning hos RenOptik) och kan säga att det är de bästa glas jag hittills någonsin haft, fungerar perfekt. Har just beställt progressiva solglasögon också. Kan verkligen varmt rekommendera RenOptik!

Datum: 24.07.2017
Ditt namn: Soheil jag fick progressiva glas idag jag är jättenöjd och hög kvalitet !

Soheil

Datum: 06.07.2017
Ditt namn: Anita

Fick mina gamla glasögon (som jag älskar) med nya kristallklara progressiva glas. Ser superbra! Tusen tack till er - snillrik affärsidé som jag skall sprida till alla jag känner. Sommarhälsningar Anita

Datum: 13.04.2017
Ditt namn: Annelie

Jag har gjort flera beställningar och alltid mycket nöjd . Hög kvalitet och tillmötesgående kundtjänst !

Datum: 12.04.2017
Ditt namn: Lina Mardo

Hej jag önskar byta bara den högr sidan , kan jag få den tack mvh lina

Datum: 17.10.2016
Ditt namn: Elisabeth Hällås Edanius

Jag är mycket nöjd med de två beställningar jag hittills gjort!
Nu ska jag byta glas i mina gamla bågar som jag fortfarande tycker mycket om, för min syn har ju förändrats..

Datum: 06.10.2016
Ditt namn: Anna

Fick snabb service och fint resultat av glasbyte i bågarna!

Datum: 23.09.2016
Ditt namn: Michael

Det är jätteenkelt att beställa. Först en liten förpackning hem där du lägger dina glasögon/glasbågarna och skicka tillbaka med förtryckta returpapper. Klappat och klar. Sen kommer dina glasögon på posten. Som sågat, hur enkelt som helst. Rekommenderas

Datum: 22.09.2016
Ditt namn: Per Setterlind

Strålande glasbyte på farsans retro-bågar från -60 talet.

Datum: 22.09.2016
Ditt namn: Birgitta Larsson

Jag blev nöjd. Det är viktigt att vara noga med markeringen av pupillen på glasen. Känner att det svajar lite ibland med skärpan där vilket jag tror beror på att mina glasögon hade blivit något lite skeva.

Datum: 03.06.2016
Ditt namn: Magnus

Fick mycket hjälp och jag tror aldrig jag blivit så väl bemött. När det visade sig att jag beställt fel slipning fick jag god hjälp att reda ut vad jag egentligen skulle ha, Renoptik tog tillbaka bågarna och bytte till nya glas kostnadsfritt. Summerat; snabba svar, tillmötesgående och bra service samt prisvärt!

Datum: 24.05.2016
Ditt namn: Klas

Jag är helnöjd. När jag ställde frågor så kommer det snabbt svar och att jag även kunde få extrauppgifter om glasen är ett plus. Väntetiden kan vara ett problem om man inte som jag har ett till par glasögon som man kan använda under tiden

Datum: 21.04.2016
Ditt namn: Eva Körner

Helnöjd! Bra webbsida lätt att beställa! Service inriktat bemötande!

Datum: 13.04.2016
Ditt namn: Daniel Bykowski

Hittils har jag beställt mina glasögon från England pga priset som är betydligt lägre än i Sverige. Hittade av en slump Renoptik och tänkte att ge de en chans med tanke på att det är ett svenskt företag på hemmaplan , plus att glasen inte är anonyma utan kommer från ett respekterat känd franskt producent.
Eftersom jag hade egna helt nya bågar bad jag Renoptik sätta in progressiva glas med extra ytbehandlingar och sk Neva Max Blue som filtrerar som tar bort blå ljus från datorer,iPad och dil.
Jag fick vänta några veckor med min recension med tanke på att ha lite tid för att testa och utvärdera resultatet av mina nya glasögon.
Jag måste säga att jag kan bara ge beröm Renoptik för det arbete de har lagt på mina glasögon, inte för att de är billigare än mina tidigare från England för det är de inte utan kvalitet av arbete och alla ytbehandlingar på glaset som jag nämnde tidigare fungerar alldeles förträffligt (behöver inte putsa glasen så ofta) kan sitta vid datorn utan trötta och röda ögon är en stor fördel. Leveranstiden är fullt acceptabel .
Om jag vill rikta lite kritik ,då vill jag ge lite synpunkter beträffande hanteringen av själva posthanteringen.
Paketet kommer som är ett vanligt brev och med tanke på att bara mina bågar är värda 2000kr plus glasen några tusen till är risktagande av att paketet kanske inte kommer fram lite onödigt.
Men bortse ifrån det sista så vill jag varmt rekommendera Renoptik till alla som vill ha ett par nya glasögon och prioriterar framförallt kvalitet.

Datum: 31.03.2016
Ditt namn: Paul Bald / Göteborg

Är mycket nöjd med resultatet! Leveranstiden ca 1 vecka för fyra par slitna glasögon som blev som nya för ca 1800 kr. Mkt bra.

Datum: 28.03.2016
Ditt namn: Elisabeth

Jag är mycket nöjd med de nya glasen. Tycker hela processen från beställning till leverans gick smidigt. Den enda anmärkningen jag har är att det dröjde lite väl länge innan glasögonen var klara. Skulle vara bättre att få besked via mail hur ens beställning ligger till. Nu var jag själv tvungen att höra av mig med fråga om mina glasögon var skickade eller inte. Annars, som sagt bara bra intryck av renOptik.

Datum: 01.03.2016
Ditt namn: Hannah

Skickade in mina gamla bågar och fick tillbaka dem inom två veckor. Är jättenöjd och det var absolut värt priset.

Datum: 18.02.2016
Ditt namn: Suzana

Är jättenöjd! Skickade in mina Michael Korsbågar och är mycket nöjd med resultatet. Snabb leverans och prisvärt! Rekommenderas!

Datum: 18.02.2016
Ditt namn: Lena

Funkade jättebra! Bytte glas i mina gamla bågar. Halva priset mot spacsavers.

Datum: 15.01.2016
Ditt namn: Björn

Lika bra resultat som andra ställen men jag tycker att tre veckor är lite för lång väntetid.

Datum: 22.12.2015
Ditt namn: Kundtjänst RenOptik

Tack Petra för dina synpunkter. Vi är glada att du är nöjd med resultatet av vårt arbete. Ja, det stämmer att det finns andra nätaktörer som förmodligen tar ut lägre priser på glasögonen. Men de flesta av säljer då asiatiska glas som är betydligt billigare och har en annan kvalité än glas av europeiska kända märke som vi erbjuder. Det finns stor i kvalité av behandlingen. Prova köpa den extra behandling som vi erbjuder och vi är säker på att du kommer märka stor skillnad och bli ännu mer nöjd med dina glas. Hör av dig om vi kan hjälpa dig ytterligare. Vi är tacksamma för alla som skriver recensioner på våran sidan.

Datum: 17.12.2015
Ditt namn: Petra

Jag skickade in mina PRADA-bågar och blev väldigt nöjd med resultatet på glaset och snabbheten i processen. Däremot är jag inte superimponerad av tilläggspriset för antireflex- och antirepbehandling. Visst, priset är lägre än hos en vanlig optiker men det finns fler nätaktörer som tar ut lägre pris (fast misslyckas med enkelheten).

Datum: 16.12.2015
Ditt namn: I-B

Smidig procedur, snyggt resultat!

1 2

Skriv en recension