Recensioner

Datum: 21.01.2022
Ditt namn: Mati

Bytte bifokala glas i gammal favoritbåge. Allt helt perfekt,snabbt och till ett mycket bra pris

Datum: 21.01.2022
Ditt namn: Domenico Bellandi

Ja jag är nöjd till köpet, utom färg på glaset som motsvarade inte mina förväntningar ! Trodde jag skulle få gröna glas eftersom jag har redan ett par med brun färg! MVh

Datum: 03.01.2022
Ditt namn: Ola

Bytte glas i ett par vintage Oakley, Synsam skulle ha 7300 för enbart glasen men nu blev det bara 4600 inkl allt, perfekt!

Datum: 21.12.2021
Ditt namn: Hans

En smidig beställningsprocess som gav ett utmärkt resultat. Mycket nöjd.
Kan rekommendera Renoptik till andra som vill byta glas i befintliga ramar.

Datum: 14.12.2021
Ditt namn: Eva i Malmö

Jättenöjd, köpte bågar på nätet och sedan glas på renoptik. Snabbt och lätt, jättebra linser.

Datum: 13.12.2021
Ditt namn: Hans

Bytte progressiva glas i mina glasögon. Över förväntan positivt resultat till ett mycket fördelaktigt pris.

Datum: 13.12.2021
Ditt namn: Hans

Bytte progressiva glas i mina bågar. Bra bemötande och enkel beställningsprocess. Utmärkt resultat till ett mycket fördelaktigt pris. Jag kan bara rekommendera Renoptik.

Datum: 06.12.2021
Ditt namn: Eric

Funkade perfekt!

Datum: 08.11.2021
Ditt namn: Mats Magnusson

Billigt och bra kvalitet men ganska lång leveranstid. Negativt är att ni skickade ut detta mail om att lämna recension mitt i natten, (klockan 00.00). Antar att ni schemalagt mailet till en viss dag och då får man det precis efter dygnsgränsen?

Datum: 08.11.2021
Ditt namn: Linda

Bytte solglas i dotterns bågar och när vi senare var hos ögonläkaren som mätte styrkorna i glasen visade de sig vara på pricken korrekta! Sååå nöjd!!!!!

Datum: 27.10.2021
Ditt namn: Chris S

Att återanvända mina favorit bågar. Underbart!
Bra och enkelt att beställa utan en massa tjafs med leverans enl. plan till ett bra pris. Rekommenderas!

Datum: 26.10.2021
Ditt namn: Inger B Möller

Jätteglad att kunna ha kvar mina fina solglasögon, men nu med progressiva glas. Snabb hantering. Bra resultat. Jag är supernöjd.

Datum: 20.10.2021
Ditt namn: Maria Fryxelius

Trevliga och mycket hjälpsamma och lätta att nå. Snabb och tydlig process. Jag är superglad! Jag fick mina gamla älskade"JÄTTEBIGA"solglasögon bytta i min egen styrka. Har förstått av andra optiker att de var svåra så stora och välvda glas men RenOptik fixade dem åt mig! Så glad! Fantastiskt! Mycket tack!

Datum: 30.09.2021
Ditt namn: Sophia

Toppenjobb! Har bytt glas i två bågar nu och är lika nöjd med båda. Lätt och snabbt att skicka in och allt levererades enligt plan. Bra pris oxå! Mycket nöjd!

Datum: 30.09.2021
Ditt namn: Björn Lundqvist

Mycket bra och enkel köpprocess!
Väldigt nöjd med nya glasen i mina gamla favoritbågar! Ren Optik kan varmt rekommenderas!

Datum: 30.09.2021
Ditt namn: Jesper Strandberg

Tack, allt var bra!

Datum: 29.09.2021
Ditt namn: Conny H

Köpte dessa glasögon med magnetisk clip on
Väldigt smidigt sätt att växla mellan solglasögon och vanliga glasögon. Clip on sitter väldigt stadigt på bågen
Verkligen ett prisvärt alternativ
Har handlat på Renoptik tidigare. Kan rekommenderas

Datum: 29.09.2021
Ditt namn: Harri

Superbra kvalitet, bemötande och priser inte minst.

Datum: 29.09.2021
Ditt namn: Sirpa

Snabb och bra bemötande när jag skickade mina glasögon för glasbyte.

Datum: 29.09.2021
Ditt namn: Karin

Fint arbete som vanligt! Andra gången jag lämnar för att byta till solglas i retro coola bågar

Datum: 29.09.2021
Ditt namn: Per V Lundberg

Bra priser, snabbt och tydlig köpprocess. Supernöjd!

Datum: 13.09.2021
Ditt namn: Samuel

Så nöjd! 10/10 service. Köpte märkesbågar på Blocket och Renoptik fixade nya glas. Hela kalaset kostade mindre än nypriset på bågarna. Är definitivt en blivande stammis!

Datum: 13.08.2021
Ditt namn: Maya

Jag är återvändande kund, varje gång är jag nöjd med det hela, allt gå smidigt , bra kontakt och seriös företag!

Datum: 18.07.2021
Ditt namn: Andrej

väldigt bra internet butik!

Datum: 28.05.2021
Ditt namn: Tomas Andersson

Bytte glas i gamla bågar. Högbrytande glas (index 1.74), -8. Bra kvalitet och bra pris. Mycket nöjd!

Datum: 14.04.2021
Ditt namn: Amelie

Trevlig och superhjälpsam service!
Pga assymetri sitter många glasögon snett på mig, men bara genom att mejla bilder på hur de sitter fixade RenOptik till dem så de blev symmetriska. De har även hjälpt till att spänna bågarna så de sitter bättre och inte glider ner på nästippen. Priserna är dessutom toppen!

Datum: 23.03.2021
Ditt namn: Karin

Jättebra alternativ till dyra optiker. Och minst lika bra resultat.

Datum: 22.03.2021
Ditt namn: Ewa Eriksson Westin

Är jättenöjd har köpt både glasögon och solglasögon, bra bemötande och bra pris!

Datum: 16.03.2021
Ditt namn: Hannah

Har bytt glas i mina bågar två gånger nu hos RenOptik och är lika nöjd med bägge två! Det är enkelt att beställa och absolut prisvärt. Enda stället som jag hittat där det går att byta glas istället för att köpa nya bågar - sparar både pengar och slipper samlas en massa oanvända bågar hemma :)

Datum: 15.03.2021
Ditt namn: Karin

Trodde inte att man kunde byta glas i vintagebågar. Blev glad över resultatet och bågarna var i bättre skick när de kom hem än innan. Bytte slipade glas i coola 60 talsbågar till solglas. Snabb leverans. Kommer att skicka fler för byte-

Datum: 14.03.2021
Ditt namn: Pia Denander

Jag är så nöjd med detta kan nu använda mina favorit glasögon igen smidigt så glad att jag gjorde detta och kan tänka mig att göra det igen.

Datum: 05.03.2021
Ditt namn: Birgitta Lindström

Jag skickade min båge och beställde fotokromatiska glas. Fick tillbaka färdiga glasögon. Det blev perfekt. Inget strul, inget väntande, det gick fort och smärtfritt !

Datum: 16.02.2021
Ditt namn: Liselott

Supernöjd med byte av glas i befintlig båge, har även gjort detta tidigare och även i solglasögon, till progressiva
smidigt och enkelt .

Datum: 08.02.2021
Ditt namn: Patricia

Oerhört nöjd med glasbytet i mina två par bågar! Prisvärt, bra kvalitet och en riktigt bra investering. Gick även snabbt trots julhelger!

Datum: 02.02.2021
Ditt namn: Anna

Mer än nöjd med detta! Blev bättre än jag trodde, som ett par helt nya glasögon! Kommer att byta glas i fler bågar nu, så kul att kunna använda mina gamla fina bågar igen!

Datum: 23.01.2021
Ditt namn: Henric Alsteus

Har för tredje gången använt mig av Renoptic för att byta glas i minna gamla bågar och jag är lika nöjd som tidigare både för pris och utförande. Så min rekommendation till alla glasögonbärare är att när du av någon anledning behöver nya glas gör ett syntest och skicka sedan dina gamla glasögon till Renoptic! På så vis kan dessa återanvändas och du sparar säkert 75% av vad nya skulle kostat!

Datum: 22.01.2021
Ditt namn: Fatima

Tack för Renoptiken, fick min favorit ramlös glasögon med progressiva glas, klockrent gjort passar perfekt. Prisvärd och väl gjorde.På väg att skicka två par bågar till.

Datum: 11.01.2021
Ditt namn: Don Rudien

Nya glas i en gammal båge, väldigt nöjd med utfört arbete och vänligt bemötande vid kommunikation samt att arbetet gick snabbt! Rekommenderas å det varmaste.

Datum: 10.01.2021
Ditt namn: Monica

Mycket nöjd med de nya glasen i mina gamla bågar, snabbt o bra pris

Datum: 05.01.2021
Ditt namn: susanne callenstedt

Super, passade jättebra direkt. Bra billigt och snabbt!!

Datum: 05.11.2020
Ditt namn: Stephanie

Mycket smidigt och billigt!! Skulle bytt hos annan optiker i stan, men nu sparade jag tusentals kronor. Kan äntligen använda mina favorit bågar igen

Datum: 26.09.2020
Ditt namn: Jenny

Jag är jättenöjd! Jag bytte glas i mina bågar. Det gick supersmidigt och blev väldigt bra. Bra kommunikation med renoptiks kundtjänst också!

Datum: 31.07.2020
Ditt namn: Raija

Nya glas i min gamla båge. Supernöjd med allt.

Datum: 31.07.2020
Ditt namn: Jaime

Ett bra jobb, mina glasögon har föryngrats, tack så mycket.

Datum: 22.07.2020
Ditt namn: Linnea

Fick rosa glas isatta i mina bågar - är så nöjd så det finns inte! Tusen tack!

Datum: 22.07.2020
Ditt namn: Kundtjänst RenOptik

Tack Torgny för din recension. Du får gärna beställa polariserande glas via mejl ([email protected]) eller telefon 026 280 12 54. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Datum: 22.07.2020
Ditt namn: Torgny

Ok, men ville gärna ha polariserande glas, bra på sjön. Man kan inte få allt.

Datum: 28.06.2020
Ditt namn: Linda

Andra gången jag beställer, grymt nöjd med förra beställningen. Snabb leverans, vänligt bemötande vid kontakt och perfekt resultat!

Datum: 26.06.2020
Ditt namn: Johan

Beställde progressiva glas till mina kära Algha-bågar och är supernöjd! Det var andra gången jag beställde och kommer göra det nästa gång också. Fantastisk kvalite, snabb leverans och, inte minst, billigt! Tummen upp!

Datum: 08.04.2020
Ditt namn: Kjell

Bästa kvalité till lägsta pris. Mer än nöjd!

1 2 3 4

Skriv en recension