profile

Recensioner

Datum: 14.11.2022
Ditt namn: Madeleine

Mycket bra service, bra kommunikation och nöjd med resultat! Äntligen har jag extra glasögon och nya glas i mina gammal båge!

Datum: 01.11.2022
Ditt namn: Eva

Bytte glas i nya bågar. Smidigt snabbt och prisvärt.

Datum: 07.10.2022
Ditt namn: Knut

Nya progressiva fotokromatiska glas sattes in i nyköpta solglasögon där solglasen plockades ut. Bra resultat. Hade kostat det dubbla (minst) hos optikern på fina gatan.

Datum: 07.10.2022
Ditt namn: Giovanni

Bästa service och möjlighet
Bästa service och möjlighet. Det är inte många optiker som ta in kundens ägna bågar för att byta glas. Processen var smidigt, enkelt, lätt att förstå, snabbt. Skickade mina bågar i den inskickade lilla lådan och fick tillbaka min bågar på tre veckor. Man får en mail med status på ordern. Lyxigt. Viktigt med rimliga priser också!

Datum: 04.10.2022
Ditt namn: Catarina

So far, so good! Har idag fått hem 3 par glasögon att prova och jag är positivt överraskad över kvaliteten på bågarna till det bra priset. Har nu valt ett fint par, som har rätt pris för progressiva glasögon och som passar min budget. Har verkligen ingen lust och kan inte lägga 8000 kr på ett par glasögon i dagsläget, så jag tycker att man här får mycket glasögon för pengarna. Sajten är dessutom lätthanterlig i sina funktioner, lätt att beställa hem, enkel info om nästa steg. Stort bonus också samarbetet med Klarna som möjliggör delbetalning för dem som behöver. Sveriges bästa och billigaste nätoptikbutik! Hälsningar Catarina (OBS! Inte anställd på företaget eller betald att säga detta, bara glad, ensamstående mor med tajt budget) :-)

Datum: 06.09.2022
Ditt namn: Javier

Bra priser för att perfekt slutprodukt. Att återanvända en gammal båge som man tycker med uppdaterad synstyrka är väldigt smart.

Datum: 29.08.2022
Ditt namn: Niklas

Smidigt med bra resultat. Mina bästa glas hittills. Dröjde lite i semestertider men inom rimlighetens gränser.
Rekommenderas.

Datum: 28.08.2022
Ditt namn: Lars

Fick avståndsglas insatta i mina bågar och det fungerar bra till golfspel.

Datum: 09.08.2022
Ditt namn: Magnus

Är mycket nöjd, snabbt svar vid frågor, helt okej lev tid. Ångrar något att jag inte valde 80% i stället för 70% blev aningen för ljusa (solglasögon)

Datum: 27.07.2022
Ditt namn: Enkelt och smidigt!

Det är andra gången som jag byter glas i ett par gamla bågar - det har fungerat perfekt båda gångerna!!!

Datum: 24.07.2022
Ditt namn: Sergio

Jag är mycket nöjd med optikerns omvårdnad och service och deras stöd i utmärkt telefonkonsultation.

Datum: 22.06.2022
Ditt namn: Josefin

Skickade in ett par bågar med för starka glas i. Fick hem dem efter ca två veckor men blir yr av glasen, inte att styrkan inte stämmer men så fort jag flyttar blicken blir jag helt snurrig och det har jag aldrig varit med om i ett vi par glasögon förut. Och receptet jag skickade med var helt nytt så set beror inte på det.
Lite synd.

Datum: 22.06.2022
Ditt namn: Bee

Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Renoptik. De tog särskild kontakt med mig för att diskutera glasen.

Datum: 28.05.2022
Ditt namn: Cornelia

Alltid bra kvalité, alltid nöjd

Datum: 24.05.2022
Ditt namn: Bengt Karlsson

Bra kvalité, service, pris och snabb leverans.

Datum: 20.05.2022
Ditt namn: Eva

En fröjd, både glad och nöjd!
Utan att ifrågasättas eller bli pådyvlad det en inte behöver, så fick jag nya glas i mina favoritbågar! Jag är så nöjd både med glasögon och med plånboken där det fortfarande finns pengar kvar.

Datum: 01.05.2022
Ditt namn: Carina

Jag sände mina älsklingssolglasögon till Renoptik, som tog bort glas med styrka och bytte till vanligt glas. Det blev jättebra och jag har supersnygga solglasögon resten av livet!

Datum: 18.04.2022
Ditt namn: Helen

Skickade in ett par Stella Mc Cartney-bågar jag köpt för 500:- på Synsams outlet, men då jag tycker det kostar så mycket att sätta glas hos dem så valde jag Renoptik. Detta är andra gången jag gör det och jag är perfekt nöjd med både lågt pris, kvalité och service. Valde lite extra grejer/skydd osv. så själva glasen landade denna gång på 1100:-. men det hade kostat betydligt mer hos andra optiker.

Datum: 11.04.2022
Ditt namn: Håkan

Enkelt att beställa via websidan. Enkelt att skicka mha "inskickslådan". Tydlig återkoppling var i glasbytesprocessen som mina bågar befann sig. Mycket nöjd!

Datum: 10.04.2022
Ditt namn: Jonas

Är en återkommande kund då allt fungerat perfekt varje gång. Rekommenderar verkligen.

Datum: 21.03.2022
Ditt namn: Malin

Lämnade in mina befintliga bågar och valde progressiva glas med alla de bästa tillvalen. Synsam skulle ha 7-8000kr för bara glasbytet medans nu landade jag på strax under 3000kr. Kommer lämna in mina solglasögon och göra samma med dem. Snabbt och trevligt bemötande från kundtjänst.

Datum: 18.03.2022
Ditt namn: Patrik

Bra glasögon, bra pris, bra service. Smidigt att kunna prova tre bågar hemma utan kostnad. Mycket positiv!

Datum: 15.03.2022
Ditt namn: Kristoffer

Väldigt smidigt att skicka in sina bågar och få slipade solglas i dom. Äntligen kan jag se och samtidigt mildra starkt ljus i mina favoritbågar.

Datum: 21.02.2022
Ditt namn: Harry Jakobsson

Snabbt smidigt och prisvärt.
Bra arbete och kvalité.
Fem av fem. ????????????????????

Datum: 21.02.2022
Ditt namn: Therese

Jag är förbluffad över hur smidigt och enkelt detta var. Så nöjd med mina nya styrkor i bågarna jag älskar! Rekommenderas varmt!

Datum: 13.02.2022
Ditt namn: Grethe

Väntade med spänning på mina progressiva glasögon och blev supernöjd. Så nu har jag beställt för min andra båge.

Datum: 04.02.2022
Ditt namn: Liisa

Har haft mina nya progressiva några veckor nu, men ögonen har inte vant sig vid dessa helt ännu. Dock ser jag utmärkt med dessa på flera hundra meters avstånd. Måste träna mer på närseendet.

Datum: 21.01.2022
Ditt namn: Mati

Bytte bifokala glas i gammal favoritbåge. Allt helt perfekt,snabbt och till ett mycket bra pris

Datum: 21.01.2022
Ditt namn: Domenico Bellandi

Ja jag är nöjd till köpet, utom färg på glaset som motsvarade inte mina förväntningar ! Trodde jag skulle få gröna glas eftersom jag har redan ett par med brun färg! MVh

Datum: 03.01.2022
Ditt namn: Ola

Bytte glas i ett par vintage Oakley, Synsam skulle ha 7300 för enbart glasen men nu blev det bara 4600 inkl allt, perfekt!

Datum: 21.12.2021
Ditt namn: Hans

En smidig beställningsprocess som gav ett utmärkt resultat. Mycket nöjd.
Kan rekommendera Renoptik till andra som vill byta glas i befintliga ramar.

Datum: 14.12.2021
Ditt namn: Eva i Malmö

Jättenöjd, köpte bågar på nätet och sedan glas på renoptik. Snabbt och lätt, jättebra linser.

Datum: 13.12.2021
Ditt namn: Hans

Bytte progressiva glas i mina glasögon. Över förväntan positivt resultat till ett mycket fördelaktigt pris.

Datum: 13.12.2021
Ditt namn: Hans

Bytte progressiva glas i mina bågar. Bra bemötande och enkel beställningsprocess. Utmärkt resultat till ett mycket fördelaktigt pris. Jag kan bara rekommendera Renoptik.

Datum: 06.12.2021
Ditt namn: Eric

Funkade perfekt!

Datum: 08.11.2021
Ditt namn: Mats Magnusson

Billigt och bra kvalitet men ganska lång leveranstid. Negativt är att ni skickade ut detta mail om att lämna recension mitt i natten, (klockan 00.00). Antar att ni schemalagt mailet till en viss dag och då får man det precis efter dygnsgränsen?

Datum: 08.11.2021
Ditt namn: Linda

Bytte solglas i dotterns bågar och när vi senare var hos ögonläkaren som mätte styrkorna i glasen visade de sig vara på pricken korrekta! Sååå nöjd!!!!!

Datum: 27.10.2021
Ditt namn: Chris S

Att återanvända mina favorit bågar. Underbart!
Bra och enkelt att beställa utan en massa tjafs med leverans enl. plan till ett bra pris. Rekommenderas!

Datum: 26.10.2021
Ditt namn: Inger B Möller

Jätteglad att kunna ha kvar mina fina solglasögon, men nu med progressiva glas. Snabb hantering. Bra resultat. Jag är supernöjd.

Datum: 20.10.2021
Ditt namn: Maria Fryxelius

Trevliga och mycket hjälpsamma och lätta att nå. Snabb och tydlig process. Jag är superglad! Jag fick mina gamla älskade"JÄTTEBIGA"solglasögon bytta i min egen styrka. Har förstått av andra optiker att de var svåra så stora och välvda glas men RenOptik fixade dem åt mig! Så glad! Fantastiskt! Mycket tack!

Datum: 30.09.2021
Ditt namn: Sophia

Toppenjobb! Har bytt glas i två bågar nu och är lika nöjd med båda. Lätt och snabbt att skicka in och allt levererades enligt plan. Bra pris oxå! Mycket nöjd!

Datum: 30.09.2021
Ditt namn: Björn Lundqvist

Mycket bra och enkel köpprocess!
Väldigt nöjd med nya glasen i mina gamla favoritbågar! Ren Optik kan varmt rekommenderas!

Datum: 30.09.2021
Ditt namn: Jesper Strandberg

Tack, allt var bra!

Datum: 29.09.2021
Ditt namn: Conny H

Köpte dessa glasögon med magnetisk clip on
Väldigt smidigt sätt att växla mellan solglasögon och vanliga glasögon. Clip on sitter väldigt stadigt på bågen
Verkligen ett prisvärt alternativ
Har handlat på Renoptik tidigare. Kan rekommenderas

Datum: 29.09.2021
Ditt namn: Harri

Superbra kvalitet, bemötande och priser inte minst.

Datum: 29.09.2021
Ditt namn: Sirpa

Snabb och bra bemötande när jag skickade mina glasögon för glasbyte.

Datum: 29.09.2021
Ditt namn: Karin

Fint arbete som vanligt! Andra gången jag lämnar för att byta till solglas i retro coola bågar

Datum: 29.09.2021
Ditt namn: Per V Lundberg

Bra priser, snabbt och tydlig köpprocess. Supernöjd!

Datum: 13.09.2021
Ditt namn: Samuel

Så nöjd! 10/10 service. Köpte märkesbågar på Blocket och Renoptik fixade nya glas. Hela kalaset kostade mindre än nypriset på bågarna. Är definitivt en blivande stammis!

Datum: 13.08.2021
Ditt namn: Maya

Jag är återvändande kund, varje gång är jag nöjd med det hela, allt gå smidigt , bra kontakt och seriös företag!

1 2 3 4 5

Skriv en recension