Lånekorg: 0 bågar
Varukorg: 0 varor
Fraktfritt

Recensioner

Datum: 22.05.2019
Ditt namn: Roland Ågren Torshälla

Mycket nöjd utmärkt bra arbete trots specialglas. Bra bemötande

Datum: 25.04.2019
Ditt namn: Tommi P

Mycket nöjd med renoptik, bytte glas i egen båge. Kan klart rekommenderas. Bråkdelen av priset än om man skulle gå till dom större kedjorna.

Datum: 24.04.2019
Ditt namn: Veronika

Jag fick glas i min styrka insatt i ett par vintage-bågar från 60-talet som helt saknade glad. Jag är otroligt nöjd med resultatet! Väldigt glad att jag köpte till antireflex-behandlingen också. Jag kommer definitivt att återkomma när jag behöver byta glas. Detta var långt mycket billigare än att gå till en vanlig optiker och då har jag ett mycket enkelt synfel. Mycket trevligt bemötande!

Datum: 18.04.2019
Ditt namn: Nöjd Kund

Tack allt är perfekt, super smidigt.
Trevlig service.

Datum: 20.03.2019
Ditt namn: Jan

Andra gången.
Super nöjd, ser så bra i mina nya glasögon och glasen är av mycket bra med extra behandling.

Datum: 12.01.2019
Ditt namn: Jürgen

Andra gången jag bytte glas i egna bågar och är jättenöjd. Bra priser. Äntligen kan jag använda mina gamla fina bågar igen.

Datum: 10.01.2019
Ditt namn: Per

Bytte glas i ett par befintliga bågar. Jättefin kvalitet på monteringen och de nya glasen. Priset mindre än hälften mot vad en optiker på stan ville ha. Jättenöjd!

Datum: 10.01.2019
Ditt namn: Rhidian

Grymt praktiskt och smidigt!!

Datum: 10.01.2019
Ditt namn: Mia

Helt nöjd. Smidigt och bra pris.

Datum: 06.12.2018
Ditt namn: tredge gången

Har fina titanbogar som jag inte vill slänga, det är nu den 3:e båge som fick nya glas via renoptik, fungerar utmärkt. Rekommenderas.

Datum: 13.11.2018
Ditt namn: Ulf Lindberg

Jag har nu gjort 2 byten i egna bågar. Mycket nöjd. I första recensionen sa jag att jag skulle återkomma betr slitstyrka och hållbarhet. Nu kn jg konstatera tt mina första byta glas är perfekta. Köpte glasögon hos en kedja i butik. Fick 2 par till priset av ett men glasen i mina egna bågar( som dom bytte där inte hos renoptik.) blev redan efter 2 månader skyiga och oanvändbara men fick inte ordnat detta på garanti. Renoptiks glas helt perfekta och antirepbehandlingen verkar 100%. Mycket nöjd och skall beställa ett tredje par snart. Renoptik rekomenderas varmt

Datum: 19.10.2018
Ditt namn: Gavin

Skickade in mina gamla bågar, fick tillbaka dom perfekta med nya glas efter 2 veckor. Väldigt hjälpsamma, och svarar snabbt på frågor. Bra service, är jättenöjd!

Datum: 03.10.2018
Ditt namn: Rutger Carlsson

Rekommenderas varmt!!!
Snygg och noggrann montering av glas, både i nya bågar och vid glasbyte i egen gammal båge. Snygg stabil metallbåge som känns kvalitativ till billigt pris. Progressiva "Bäst"-glas med höga brytningsindex till superpris. Trevligt bemötande vid frågor. Har letat länge efter en nätbutik som levererar BBGR kvalitetsglas när den förra jag använde slog igen. Förväntar mig att dessa blir lika hållbara som mina nuvarande par.

Summering med tre ord: Helt suveränt!!! Supernöjd!!!

Datum: 23.09.2018
Ditt namn: Ulf

helt nöjd såhär långt. Sedan återstår att se hur det blir med slitage, hittills bara positivt

Datum: 18.09.2018
Ditt namn: Bryan

Jätte nöjd!! Snabb leverans, bra kvalité. Kommer rekommendera andra till er!!.

Datum: 28.08.2018
Ditt namn: RenOptik Kundtjänst

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd. Spårbar leverans är alltid ett alternativ hos oss, dock till en kostnad på 69 kronor. Vilket går att välja under beställningsprocessen. Välkommen åter!

Datum: 26.08.2018
Ditt namn: Mie

Det var smidigt och enkelt att byta glas i mina gamla bågar. Prisvärd tjänst. Det enda jag saknar är att kunna spåra paketet. Jag kommer att återkomma som kund.

Datum: 09.08.2018
Ditt namn: Ingrid Loved

Mycket nöjd med att få nya glas till favoritbågar till bra pris. Kommer att beställa igen.

Datum: 27.07.2018
Ditt namn: Lisa

Jag är så otroligt nöjd med renoptik! Har beställt nya glas två gånger nu och blivit supernöjd. Jättebra kundservice och låga priser. Jag rekommenderar verkligen renoptik och beställer aldrig längre från någon annanstans.

Datum: 26.07.2018
Ditt namn: Pia

Har nu fått de glasögon jag beställde och har också haft dessa på mig några dagar. Ska nu svar på de frågor som följde med bågarna:
Jag har hittat en båge som jag vill beställa.
Det är lätt att beställa även om det tar lite tid att läsa igenom instruktionerna, postgången fungerar bra.
Jag är nöjd med bågkvaliteten.
Eftersom jag aldrig skulle köpa ett par glasögon utan att prova dem så letade jag på Google efter nätbutik som hade hemlån (har tidigare haft en annan nätbutik men de hade lagt ner så jag fick börja om)
Jag hade även telefonkontakt flera gånger då jag hade frågor ang sadlar (silikon, pga allergi) och glasets tjocklek. Jag fick den hjälp jag ville ha.
(En liten bit av den ena silikonsadeln ramlade bort precis när jag satte på mig glasögonen första gången men den påverkar inte så jag bryr mig inte om det nu)
Har vid ett tillfälle fått glasögon som tappat ytbehandlingen efter ett tag och skulle något sådant hända hör jag av mig.
Fram tills nu är jag helt nöjd med de glasögon jag köpt genom er!

Datum: 05.06.2018
Ditt namn: Johanna

Fick mina glasögon idag, och jag är SUPER NÖJD! Glasen känns otroligt klara och fina. Det kunde inte bli bättre än så! Kommer absolut använda denna tjänsten igen!

Datum: 20.05.2018
Ditt namn: jesse

superbra på alla sätt.

Datum: 18.05.2018
Ditt namn: Cecilia

Smidigt till bra pris, allt fungerade utmärkt! Jag vill bara förstärka vikten av att få pupillernas placering rätt på glasen- mina kunde blivit ytterligare bättre då - det känns som om det är något litet som skulle behövt justeras. Men god kvalitet för pengarna, speciellt när man vill ha några par att byta med.

Datum: 12.05.2018
Ditt namn: Annika

Supersmidigt och jättebra priser, jag kommer beställa igen!

Datum: 08.05.2018
Ditt namn: Ingrid, Sollebrunn

Gamla glasögon fick kvickt och lätt nya glas och vips fick jag nya favoritglasögon!

Datum: 08.05.2018
Ditt namn: Sören

Glasen blev mycket bättre än jag hade förväntat mig.
Bra hjälp och snabba svar på alla frågor.
Det blir snart några par till, går ju att ha flera med sådana priser.

Datum: 23.03.2018
Ditt namn: Helene

Nu har jag nya glas i två av mina gamla bågar och det blev jättebra. Det känns kul och lyxigt att ha två par snygga glasögon att byta med och som jag ser perfekt med. Dessutom har jag fått ett proffsigt och trevligt bemötande. Varmt tack!

Datum: 09.02.2018
Ditt namn: Ewa

Jag har gjort beställningar vid två tillfällen (bytt glas i egna bågar) och varit mycket nöjd med allt från kontakt, hantering och resultat! RENOPTIK rekommenderas varmt! Snart dags för nästa beställning...

Datum: 08.02.2018
Ditt namn: Ann-Marie

Fungerade jättebra! Är väldigt nöjd med mina glasögon!

Datum: 08.02.2018
Ditt namn: Gunnar Ahlgren, Eskilstuna

Kollade Synsams pris för att byta glas i egen båge å det skiljde drygt 6000 kr så Renoptik hade ju rena reapriset. Jag mailade å fick tydliga instruktioner om hur processen skulle gå till å följde dessa å resultatet blev inte som förväntat. Men det var mitt eget fel eftersom jag inte hade varit tillräckligt tydlig med att jag vill ha en speciell sorts progressivt glas. Skickade tillbaka glasögonen och glasen byttes ut en andra gång och då blev det ett helt perfekt resultat. Inget tjafs från Renoptiks sida utan dom skötte sig helt utan jämmer och såg till att jag blev nöjd å utan extra kostnader från min sida. Det här företag rekommenderas starkt för bättre än så här kan det inte bli. Billigt, bra och snabbt. Renoptik är bara BÄST!!

Datum: 06.02.2018
Ditt namn: Birgitta L.

TILLÄGG till min Recension!
De är MYCKET noga med arbetet med GLASEN och att DE ska bli så PERFEKTA som möjligt eftr kundens önskemål! ETT MJT GEDIGET FANTASTISKT SKICKLIGT OPTIKER-ARBETE med Glas/båge , dessutom! TACK IGEN! Jag älskar Mitt ANDRA par Glas från RENOPTIK*****^

Datum: 06.02.2018
Ditt namn: Birgitta. FANTASTISKA/ DE BÄSTA JAG HITTAT PÅ NÄTET: MKT BRA KOMMUNIKATION MAIL OCH MKT TREVLIG TELEFON KONTAKT/ Personligt Engagerande och Vänligt HJÄLPSAMT....så man ska bli NÖJD som KUND/ Har nu TVÅ bågar jag bytt Glas i med hjälp av RENOPTIK och är

Birgitta. FANTASTISKA/ DE BÄSTA JAG HITTAT PÅ NÄTET: MKT BRA KOMMUNIKATION MAIL OCH MKT TREVLIG TELEFON KONTAKT/ Personligt Engagerande och Vänligt HJÄLPSAMT....så man ska bli NÖJD som KUND/ Har nu TVÅ bågar jag bytt Glas i med hjälp av RENOPTIK och är OERHÖRT NÖJD GLAD ...GLASEN BLIR PERFEKTA / JAG KOMMR ATT ANV MIG AV RENOPTIK I FORTS OCKSÅ! MKT MKT NÖJD GLAD TACKSAM KUND/ TUSN MILJ TACK/ Rekommenderar RENOPTIK En Miljoner Ggr ..Hälsn Birgitta L. MKT GLAD KUND******

Datum: 05.02.2018
Ditt namn: Yvonne

Har nu använt mina progressiva glasögon jag köpt genom Er. Hade köpt bågar och sände dem till Er. Helt perfekt. Sparat cirka 6000:- genom att ta dem genom Er.
Härligt. Rekommenderas.
MVH

Datum: 17.11.2017
Ditt namn: Monika

Högsta betyg!
Skickade in ett par retrobågar jag fyndat på loppis, blev toppen!

Datum: 31.10.2017
Ditt namn: Arne Hanson

Har nu fått mina progressiva & polariserade solglasögon - blev mycket bra & ja till ett bra pris!

Datum: 23.10.2017
Ditt namn: Ulf

Jag är jättenöjd med både nya glasen och priset! Toppen!

Datum: 18.10.2017
Ditt namn: Lise-Lotte

Högsta betyg! Snabb leverans, oslagbart pris. Bytte glas i min favoritbåge, har även haft kontakt med kundtjänst som svarat mycket snabbt med hög servicekänsla . Min nya glasögon leverantör framöver garanterat.

Datum: 22.09.2017
Ditt namn: Stefan

Jag vill ge absolut högsta betyg till bytet av glas i mina bågar. Det besparade mig 4000-5000 kr jämfört med min gamla optiker i Malmö. Skall genast lämna in mina extra glasögon till byte av glas!

Datum: 27.07.2017
Ditt namn: Arne Hanson

Fick mina progressiva glasögon för någon dag sedan (min första beställning hos RenOptik) och kan säga att det är de bästa glas jag hittills någonsin haft, fungerar perfekt. Har just beställt progressiva solglasögon också. Kan verkligen varmt rekommendera RenOptik!

Datum: 24.07.2017
Ditt namn: Soheil jag fick progressiva glas idag jag är jättenöjd och hög kvalitet !

Soheil

Datum: 06.07.2017
Ditt namn: Anita

Fick mina gamla glasögon (som jag älskar) med nya kristallklara progressiva glas. Ser superbra! Tusen tack till er - snillrik affärsidé som jag skall sprida till alla jag känner. Sommarhälsningar Anita

Datum: 13.04.2017
Ditt namn: Annelie

Jag har gjort flera beställningar och alltid mycket nöjd . Hög kvalitet och tillmötesgående kundtjänst !

Datum: 12.04.2017
Ditt namn: Lina Mardo

Hej jag önskar byta bara den högr sidan , kan jag få den tack mvh lina

Datum: 08.12.2016
Ditt namn: Kurt Andersson

Ordernummer: 582a28e9e25d3. Jag är missnöjd med tjockleken på glasen. Jag beställde 1,5 glas eftersom min båge var så liten. Då behöver man inte få glasen i ytterkant 4-5 mm tjocka man kan slipa 0-kant i ytterkant.
Namn: Kurt

Datum: 17.10.2016
Ditt namn: Elisabeth Hällås Edanius

Jag är mycket nöjd med de två beställningar jag hittills gjort!
Nu ska jag byta glas i mina gamla bågar som jag fortfarande tycker mycket om, för min syn har ju förändrats..

Datum: 06.10.2016
Ditt namn: Anna

Fick snabb service och fint resultat av glasbyte i bågarna!

Datum: 23.09.2016
Ditt namn: Michael

Det är jätteenkelt att beställa. Först en liten förpackning hem där du lägger dina glasögon/glasbågarna och skicka tillbaka med förtryckta returpapper. Klappat och klar. Sen kommer dina glasögon på posten. Som sågat, hur enkelt som helst. Rekommenderas

Datum: 22.09.2016
Ditt namn: Per Setterlind

Strålande glasbyte på farsans retro-bågar från -60 talet.

Datum: 22.09.2016
Ditt namn: Birgitta Larsson

Jag blev nöjd. Det är viktigt att vara noga med markeringen av pupillen på glasen. Känner att det svajar lite ibland med skärpan där vilket jag tror beror på att mina glasögon hade blivit något lite skeva.

Datum: 03.06.2016
Ditt namn: Magnus

Fick mycket hjälp och jag tror aldrig jag blivit så väl bemött. När det visade sig att jag beställt fel slipning fick jag god hjälp att reda ut vad jag egentligen skulle ha, Renoptik tog tillbaka bågarna och bytte till nya glas kostnadsfritt. Summerat; snabba svar, tillmötesgående och bra service samt prisvärt!

1 2 3

Skriv en recension