Lånekorg: 0 bågar
Varukorg: 0 varor
Fraktfritt

Recensioner

Datum: 31.03.2016
Ditt namn: Paul Bald / Göteborg

Är mycket nöjd med resultatet! Leveranstiden ca 1 vecka för fyra par slitna glasögon som blev som nya för ca 1800 kr. Mkt bra.

Datum: 28.03.2016
Ditt namn: Elisabeth

Jag är mycket nöjd med de nya glasen. Tycker hela processen från beställning till leverans gick smidigt. Den enda anmärkningen jag har är att det dröjde lite väl länge innan glasögonen var klara. Skulle vara bättre att få besked via mail hur ens beställning ligger till. Nu var jag själv tvungen att höra av mig med fråga om mina glasögon var skickade eller inte. Annars, som sagt bara bra intryck av renOptik.

Datum: 01.03.2016
Ditt namn: Hannah

Skickade in mina gamla bågar och fick tillbaka dem inom två veckor. Är jättenöjd och det var absolut värt priset.

Datum: 18.02.2016
Ditt namn: Suzana

Är jättenöjd! Skickade in mina Michael Korsbågar och är mycket nöjd med resultatet. Snabb leverans och prisvärt! Rekommenderas!

Datum: 18.02.2016
Ditt namn: Lena

Funkade jättebra! Bytte glas i mina gamla bågar. Halva priset mot spacsavers.

Datum: 15.01.2016
Ditt namn: Björn

Lika bra resultat som andra ställen men jag tycker att tre veckor är lite för lång väntetid.

Datum: 22.12.2015
Ditt namn: Kundtjänst RenOptik

Tack Petra för dina synpunkter. Vi är glada att du är nöjd med resultatet av vårt arbete. Ja, det stämmer att det finns andra nätaktörer som förmodligen tar ut lägre priser på glasögonen. Men de flesta av säljer då asiatiska glas som är betydligt billigare och har en annan kvalité än glas av europeiska kända märke som vi erbjuder. Det finns stor i kvalité av behandlingen. Prova köpa den extra behandling som vi erbjuder och vi är säker på att du kommer märka stor skillnad och bli ännu mer nöjd med dina glas. Hör av dig om vi kan hjälpa dig ytterligare. Vi är tacksamma för alla som skriver recensioner på våran sidan.

Datum: 17.12.2015
Ditt namn: Petra

Jag skickade in mina PRADA-bågar och blev väldigt nöjd med resultatet på glaset och snabbheten i processen. Däremot är jag inte superimponerad av tilläggspriset för antireflex- och antirepbehandling. Visst, priset är lägre än hos en vanlig optiker men det finns fler nätaktörer som tar ut lägre pris (fast misslyckas med enkelheten).

Datum: 16.12.2015
Ditt namn: I-B

Smidig procedur, snyggt resultat!

Datum: 16.12.2015
Ditt namn: Catrin Eriksson

Hade fått tag på en båge jag sökt länge. Ingen känd optikerfirma ville sätta i glas. På Renoptik gick det. Från min första till min sista kontakt denna gång flöt allt på. Det de skriver på hemsidan stämde till 100%. Jag är supernöjd med mina blå progressiva glas. Älskar mina glasögon och Renoptik har en ny återkommande kund. Tack för fantastisk service.

Datum: 16.12.2015
Ditt namn: Petter

Fungerade kanon. Helnöjd till under halva priset mot vad min optiker ville ta.

Datum: 18.11.2015
Ditt namn: Suzanne

Satte i progressiva glas i egen båge , precis lika bra som hos Synsam för 5 gånger priset spm jag gav här.
Andra gången jag handlar här och det är perfekt, snabb leverans dessutom.

Datum: 02.11.2015
Ditt namn: Bra service och super snygga glasögon

Jätte glad med den här sidan, snart leverans och bra kvalitet!!!!

Datum: 01.11.2015
Ditt namn: hanna

hittade ett par fina bågar på loppis och skickade in till renoptik för att få rätt glas, snabbt billigt och smidigt. mycket nöjd.

Datum: 31.10.2015
Ditt namn: Per Bengtsson

Jag fick bytt glas i en gammal lornjett som jag gav till en tjejkompis på hennes 40 års dag och är väldigt nöjd med det.. om jag i framtiden behöver byta glas i någon båge kommer jag naturligtvis att göra det hos Renoptik som gör det snabbt och mycket bra..

Datum: 08.10.2015
Ditt namn: Stine

Helt okej. Oklarheter kring fakturan.

Datum: 07.10.2015
Ditt namn: Håkan

Bytte glas i mina gamla, favoritbågar för solgasögon, AO Pilot original. Passade även på att sätta in progressiva glas.
Snabb leverans. Bra kvalité på de nya glasen och fungerar precis som utlovats.
Väldigt bra priser

Datum: 07.10.2015
Ditt namn: Irena

Mycket nöjd med utbyta glas i mina favorit bågar

Datum: 07.10.2015
Ditt namn: MA

Bytte glas i mina gamla bågar. Billigt och snabbt. Bra gjort.

Datum: 07.10.2015
Ditt namn: Eric Andersson

Jag hade ett par märkesbågar Prada som jag köpt utomlands. Hittade Renoptik på nätet när jag sökte på att byta slipade glas. Jag vet att optiker på stan tar väldigt bra betalt för detta arbete, egentligen vill de ju sälja sina egna bågar. Jag är mycket nöjd med Renoptik, det gick fort smidigt och enkelt, vid frågor svarade de per mail inom 24 timmar. Helt fantastiskt, jag är jätte nöjd med mina fina nya brillor!

Datum: 07.10.2015
Ditt namn: Anders

Bytte glas i mina gamla favoritbågar. Billigt och bra gjort. Är mycket nöjd.

Datum: 29.09.2015
Ditt namn: Ingemar Nydahl

Fantastisk, näst intill osannolik upplevelse. Mina absoluta favoritbågar bars runt i stan till alla optiker, ingen ville byta glas i dem, jo en.... för närmre 5.000 kr. Så fann jag denna annons på Internet från Renoptik. Och vips, på 3 veckors enkel hantering sitter jag MED ETT PAR PERFEKTA PROGRESSIVA GLASÖGON i mina gamla härliga Ray-Ban bågar FÖR HÄPNADSVÄCKANDE 1230:- TACK RENOPTIK. Mvh Ingemar

Datum: 29.08.2015
Ditt namn: RenOptik Kundtjänst

Tack för dina synpunkter. Vi uppskattar att du tar tid och skriver till oss så vi har möjligheten att bli bättre och utveckla vår kundtjänst. På grund av tekniska fel, som uppkom under tiden du skickade ditt meddelande, så dröjde svaret på din fundering. Enligt våra villkor är leveranstiden för nya glasögon eller "glasbyte" 5-14 arbetsdagar beroende på komplexitet (vi strävar efter att göra klart beställningar så fort som möjligt), din beställning levererade vi på elva arbetsdagar. Vid frågor tveka inte kontakta oss.

Datum: 25.09.2015
Ditt namn: Lena Petterson

Fick hjälp med ett par trasiga bågar köpte även nya glasögon. Fantastiskt arbetet med mina "gamla" bågar och dessutom ett par nya glasögon till ett mycket bra pris. Det som gladde mig mest var att vi under tiden för arbetet hade en mycket bra kommunikation. Rekommenderar Er, Ni är super.

Datum: 28.08.2015
Ditt namn: Birgitta

....

Datum: 28.08.2015
Ditt namn: Birgitta

Fy vilken usel respons och leverans tiden är under all kritik! Nu har jag varit utan mina glasögon i två veckor och inte fått svar på mailen vad som hänt med dom. Konstigt att det bara är positiva kommentarer som visas, kan omöjligt vara den enda som är med om detta. Undra om Renoptik vågar lägga ut mitt inlägg. Snart är det nog dags för en polis anmälan!

Datum: 18.08.2015
Ditt namn: nils

Mycket nöjd då jag skrev fel styrka i receptet.fick jag ändå nya glas med rätt styrka utan att betala nåt extra.snabbt bra å smidigt hela processen.

Datum: 12.08.2015
Ditt namn: LINDA

Hade ett par bågar som fick nya glas, snabb leverans och bra service! Tack!

Datum: 12.08.2015
Ditt namn: Marcus

Snabb leverans och mycket nöjd med glas!

Datum: 16.07.2015
Ditt namn: Johan

Skönt att kunna byta i favvo bågen!

Datum: 16.07.2015
Ditt namn: Lennart Gustavsson

Mycket nöjd med glas o arbete! Kul att kunna använda mina gamla bågar igen. Använder dessa oftare än de nya bågar jag köpte samtidigt från en annan firma. Humana priser dessutom!

Datum: 16.07.2015
Ditt namn: Kerstin qvist

Jättenöjd!!! Äntligen har jag fått glas i mina älskade gamla bågar!!!
Tack till er på Renoptik! Bra pris! Och snabb leverans!

Datum: 27.06.2015
Ditt namn: Linda

Hade ett par bågar som fick nya glas, snabb leverans och bra service!

Datum: 23.06.2015
Ditt namn: Mikael Åkeborg

Mycket bra kvalitet till ett fantastiskt pris. Jag har nu bytt glas i mina läsglasögon och de blev helt perfekta.

Datum: 10.04.2015
Ditt namn: Pär Bergström

Äntligen har jag fått ett par glasögon som jag inte behöver putsa flera gånger om dagen! Jag varmt rekommenderar RENOPTIK och den extra behandlingen som de har att välja på glasen. Jag fick mycket bättre resultat än förväntat och kan ärligt säga att jag fick de bästa glasögonen jag någonsin har haft.

Datum: 17.03.2015
Ditt namn: ida

Det gick otroligt snabbt och nu kan jag äntligen använda mina favoritglasögon med rätt styrka.
MEN jag var missnöjd med packningen. Jag hade packat ner mina glasögon mycket försiktigt i bubbelplasten som medföljde och extra stötdämpande i kartongen eftersom att just sådana glasögon inte längre går att få tag på. Men när jag fick tillbaka kartongen låg mina glasögon i en plastpåse utan bubbelplast och utan stötdämpning. De klarade sig men eftersom jag själv arbetat på Posten vet jag hur oförsiktiga Posten är med alla paket. Men annars var jag nöjd, antireflexen var fin, glasögonen går att använda, de ser bra ut, ser ut att vara ett väl utfört arbete.

Datum: 27.02.2015
Ditt namn: Henric Alsteus

Mycket bra och proffsigt utfört glasbyte! Mina favoritglasögon ser ut som nya och jag slipper gå omkring med repiga glas. Dessutom har Renoptik mycket bra priser,trevlig kundtjänst och snabb leverans!

Datum: 18.02.2015
Ditt namn: Stig Månsson

Skickade upp ett par glas utan bågar till Renoptik som fick föreslå en båge vilka jag blev super nöjd med samt den enastående servicen från deras sida
Rekommenderar varm Renoptik tilla alla !

Datum: 24.10.2014
Ditt namn: Robin from Stockholm

I have used Renoptik several times. The product is always of a very high quality and the Service is second to none. I would highly recommend them.

Datum: 01.10.2014
Ditt namn: Ingrid

Enkelt att beställa, snabb leverans och bra priser. Jättenöjd!

Datum: 04.11.2014
Ditt namn: Johan E.

Har bytt två glas i mina glasögon till kanonpris. Helt fantastiskt och snabbt dessutom! rekommenderar!!

Datum: 11.12.2014
Ditt namn: Birgitta från Uppsala

Jättenöjd! bra pris & kvalitet! fortsätter handla här!

Datum: 19.10.2014
Ditt namn: Elisabeth

är jätte nöjd med mina nya progressiva glasögon!

Datum: 01.09.2014
Ditt namn: Kundtjänst Renoptik

Priset som stod först var felaktigt och blev ändrat från 150 kr till 400 kr, vilket fortfarande är ett bra pris för den kvalitet du får. Det ändrade priset gäller bara solfärgade glasögon med AR eller Extra AR behandling på grund av att de inte är lager glas.

Datum: 29.08.2014
Ditt namn: Tammi

Synd att priserna gick upp med 400% över en natt men annars fortfarande nöjd. (färgade glas 100:- innan och 400:- nu)

Datum: 05.06.2014
Ditt namn: Ilona brandberg

Har nyligen bytt glas i en båge, blev kanonnöjd. Testar igen.

Datum: 02.06.2014
Ditt namn: Anders Lindström

Utmärkt bra! Service, kvalitet! Rekommenderar absolut detta Renoptik!

Datum: 03.05.2014
Ditt namn: alex

Mina glasögon gick sönder och jag trodde jag skulle behöva köpa nya men jag fick hjälp och nu är dom som nya! Tack!

Datum: 29.04.2014
Ditt namn: Ingrid

Mina kollegor är avundsjuka på mina nya solglasögon. Endast jag har så unik färg. Tack.

Datum: 28.04.2014
Ditt namn: Tammi

Utmärkt kvalité, snabb service.

1 2

Skriv en recension