profile

Metallbågar för män och kvinnor

Tidigare kunde du bara köpa dina glasögon hos en optiker. Nu kan du köpa dina starka och stadiga glasögonbågar i metall online. Det är enklare och betydligt billigare.

Här finns metallbågarna, för både män och kvinnor, som har fler justeringsmöjligheter än plastbågar vilket gör dem mer anpassningsbara efter ditt arbetsliv och din fritid. Den stora fördelen med metallbågar är att den trots sin stadighet ofta är både tunn och lätt. Den ger ofta bäraren ett större synfält eftersom bågen inte skymmer sikten på samma sätt som många andra bågar.

Vi har just nu ett välsorterat utbud av komfortabla och trendiga metallbågar i olika former. De är alla mycket hållbara och sitter bra på näsan med en specialgjord sadel i PVC som förhindrar tryck samt förhindrar att glasögonen glider av.

Du kan välja mellan enkelslipade, progressiva, dator-/terminalglasögon eller bifokala glasögon med ofärgade eller fotokromatiska glas. Progressiva glasögon ser dessutom nuförtiden ut som vanliga glasögon och har inte en stil som skriker ”Fyrtioplus! Fyrtioplus!”.

Vill du även kunna använda dina snygga bågar i solen? Testa våra solglasögon med styrka som blir riktigt snygga med våra kollektion i metall! Med slipade solglasögon får du det bästa av två världar, synkorrektion och solskydd. De färgade glasen skyddar dina ögon mot solens skadliga UV-strålning, och reducerar kraftig risken för att du ska drabbas av reflexer och bländning.

Så om du är ute efter billiga glasögon som sitter bra och som kan anpassas efter just dina behov så ska du välja ett eller flera par bågar ur vår metallkollektion. Glasögon gör idag dessutom mer än bara förbättrar din syn, det är även en riktigt snygg accessoar som kan vara pricken över i:et i din outfit.

En tanke du kan ha är att metallbågarna kan vara ett komplement till den lite mer vardagliga plastbågen, då de ofta ger ett lite mer professionellt intryck. Metallbågen ger ofta mer karaktär än en plastbåge.

Låna hem de par du är intresserad av och se vilka som passar dig allra bäst!

Behandlingsalternativ för dina glas

Vi har den bästa behandling av glas på marknaden. För att dina glas ska hålla länge så finns det hos oss tre behandlingsalternativ att välja mellan:

1. Standard behandling 

Innehåller: Antireflex behandling, hårdhetsbehandling, vattenavstötande och UV- skydd.

2. Extra behandling

Innehåller: Antireflex, UV- och repskydd och även ett extraskydd mot repning som ger dina fönsterglasögon 2,5 gånger hårdare. Dessa glas är även antistatiska vilket gör glasen väldigt enkla att hålla rena.

3. Extra Blue behandling

Innehåller: ’Extra Blue ’ ytbehandling för alla som sitter vid skärmar som avger blått ljus, så som exempelvis data-, tv-skärmar, tv-spel, surfplattor, mobiler eller andra digitala skärmar. De är speciellt framtagna för att bland annat blockera det blåa ljuset som kan vara skadligt för dina ögon; antireflex, UV och repskydd och även ett extraskydd mot repning som gör dina fönsterglasögon 2,5 gånger hårdare.

Dessa glas är även antistatiska vilket gör glasen väldigt enkla att hålla rena.

Vi erbjuder glas från ledande europeiska tillverkare såsom BBGR-Frankrike, EU och kan därför garantera högsta kvalité på våra glasögon och det mest slagtåliga materialet på marknaden. Läs mer om våra Glas & Tillval