profile

Trendiga Glasögonbågar av acetat

Upptäck vårkollektionen som består av kvalitetsbågar med en modern och snygg stil. Det här är perfekta bågar för stilmedvetna män och kvinnor som tycker om att variera och matcha i enlighet med humör och andra accessoarer. Om du är ute efter billiga och prisvärda glasögon som trots sin moderna och eleganta stil är komfortabla och hållbara så ska du testa ett par ur denna kollektion. Glasögon gör mer än bara förbättrar din syn, det är även en snygg accessoar!

Kollektionen består av vackra glasögonbågar som antingen smälter in på ett fint sätt, eller sticker ut lite mer. De utstrålar självsäkerhet och attityd med färger eller transparens och former som är lätta att kombinera med andra accessoarer och outfits. Välj klassiska moderna modeller eller en djärvare design med mer färg.

Det är bra att veta att vi gärna hjälper till att byta glas i bågarna när de efter en tid kanske behöver uppdateras vad gäller styrka.

Glasögonbågarna består av Acetat som är en typ av plast med styrka, flexibilitet och slittålighet. Två stora fördelar med acetat är att plasten klarar både kyla och värme utan att mista formen samt att den ger en mycket god komfort. Trots att de kan klassas som billiga glasögon så får man alltså en mycket fin kvalitet och hållbarhet - samtidigt som man slipper eventuella problem med allergiska reaktioner då materialet är hypoallergent. Materialet består av cellulose acetat - ett naturligt material som är tillverkat av bomullfiber.

Du kan välja mellan enkelslipade, progressiva, dator-/terminalglasögon eller bifokala glasögon med ofärgade eller fotokromatiska glas.

Vill du även kunna använda dina snygga bågar i solen? Testa våra solglasögon med styrka som blir riktigt snygga med denna kollektion! Med slipade solglasögon får du det bästa av två världar, synkorrektion och solskydd. De färgade glasen skyddar dina ögon mot solens skadliga UV-strålning, och reducerar kraftig risken för att du ska drabbas av reflexer och bländning.

Glasögon gör mer än bara förbättrar din syn, det är även en riktigt snygg accessoar som kan vara pricken över i:et i din outfit.


Låna hem de par du är intresserad av - se vilka som passar dig allra bäst och köp ett par nya bågar från Renoptik!