Swish

betala direkt med mobilen - renoptik.se

Betalning med Swish.

För att betala med Swish som betalningsmetod skall du välja Swish i kassan. Vänligen fylla in alla dina uppgifter så kommer du till "Tack för din order" sidan.

På den sidan kan du se RenOptiks Swish nummer och order nummer som du måste skriva i meddelandefältet samt belopp som du ska betala. Vi börjar behandla din order när betalning kommit oss tillhanda. 

Swish nr. 123 521 55 20

Om du inte har Swish sedan tidigare.

  • Med Swish sker betalningen från privatpersonens mobil till ert konto på ett ögonblick. 
  • Du får betalt direkt - alla dagar i veckan, dygnet runt, året om. 
  • Swish Företag är ett smidigt alternativ till kontantbetalningar och ett komplement till andra betalalternativ. 
  • Det finns Swish appar för iPhone, Android och Windows phone. 

Dina fördelar:

  • Pengarna förs över direkt och kommer in på ert konto inom några sekunder.
  • Du får betalt från kunder som inte har kontanter eller kort med sig.
  • Ta betalt där kunderna är - var som helst, när som helst. Allt kunden behöver för att betala är sin mobil och Swish-appen.

Det enda du behöver veta för att swisha pengar till en annan Swish-användare är mottagarens mobil- eller Swish-nummer. Pengarna kommer in på kontot inom loppet av några sekunder.
Med Swish behövs inga kontonummer för att skicka pengar. Skriv in mottagarens mobilnummer (betalning till privatpersoner) eller Swish-nummer (betalning till företag, föreningar och organisationer) i Swish-appen och klicka på Betala. Du ansluter Swish till ditt bankkonto, så att du kan skicka och ta emot betalningar direkt till och från kontot – när du vill och var du vill.

Betalningarna godkänns med hjälp av Mobilt BankID. Lika enkelt och säkert som i internetbanken och mobilbanken.

Kom igång med Swish! Klicka här för alla frågor och svar hur du kommer igång med Swish.


 

Swish är en tjänst som utvecklats för att erbjuda en enkel och trygg mobil tjänst för direkta betalningar.

Arbetet med att utveckla Swish startade som ett samarbete mellan sex av Sveriges största banker; Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB samt Swedbank och Sparbankerna. I december 2012 lanserades Swish, en mobil betallösning mellan privatpersoner.

I november 2013 anslöt Skandia till samarbetet och under 2014 klev både Ica Banken, Sparbanken Syd och Sparbanken Öresund på. Förhoppningen är att ytterligare banker ska ansluta. Under sommaren 2014 lanserades även möjligheten för privatkunder att använda Swish för betalningar till anslutna företag, föreningar och organisationer.

Varje bank ansvarar själva för att utforma erbjudandet, villkor och eventuella avgifter till sina respektive kunder. Swish varumärke och tjänst ägs av Getswish AB. De banker som gemensamt äger Getswish AB är Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB samt Swedbank och Sparbankerna.

betalning med swish - renoptik.se

>>> läs mer om olika betalningen

>>> hitta nya glasögonbågar här