profile

Glasögons Leveranstid

Vi försöker få ut alla våra beställningar till kund så fort som möjligt. Behandlingstiden beror på vilken typ av beställning som gjorts.

Leveranstid för hemlånade bågar är normalt 1-2 dagar. Samtliga glasögon som återfinns på hemsidan finns i lager.

Vid beställning av tjänst ’’byta glas’’  levereras de färdiga glasögonen efter 10-15 arbetsdagar från den dag vi har fått dina glasögon för glasbyte.

Vi skickar information via e-post och informerar dig om att vi har börjat jobba med din beställning. 

Så fort vi får din beställning och recept sätter vi igång och tillverkar dina glasögon.

Leveranstiden för glasögon är normalt 1-3 veckor. Det här beror delvis på ditt recept. Vid ovanliga styrkor eller vid beställning av några typer av progressiva glas kan leveranstiden bli något längre.

Vi kommer att skicka information till dig via e-post om eventuella förseningar som kan uppstå. När dina glasögon har färdigställts, skickar vi dem till dig antingen som brevpaket direkt till din brevlåda eller som REK till närmaste postombud, beroende på ditt val av leveransalternativ i kassan. Läs mer på sidan Köpvillkor.


Leverans till utlandet

RenOptik tillhandahåller leverans av glasögon till hela Europa till en rimlig fraktkostnad på cirka 16 EUR. När du beställer dina glasögon väljer du leveransland i kassan och kan se kostnaden för leveransen innan du slutför din beställning.

Förutom att erbjuda glasbytetjänst för våra svenska kunder, är det också tillgängligt för kunder från Danmark, Finland och andra EU-länder. Om du är från ett annat land behöver du skicka dina befintliga bågar till oss själv för glasbyte. Besök vår hemsida för att lägga din beställning och skicka sedan dina bågar till RenOptik på adressen V. Stationsgatan 10D, 82143, BOLLNÄS.

>>> hitta nya glasögonbågar här