profile

Glasögons Leveranstid

Vi försöker få ut alla våra beställningar till kund så fort som möjligt. Behandlingstiden beror på vilken typ av beställning som gjorts.

Leveranstid för hemlånade bågar är normalt 1-2 dagar. Samtliga glasögon som återfinns på hemsidan finns i lager.

Vid beställning av tjänst ’’byta glas’’  levereras de färdiga glasögonen efter 10-15 arbetsdagar från den dag vi har fått dina glasögon för glasbyte.

Vi skickar information via e-post och informerar dig om att vi har börjat jobba med din beställning. 

Så fort vi får din beställning och recept sätter vi igång och tillverkar dina glasögon.

Leveranstiden för glasögon är normalt 1-3 veckor. Det här beror delvis på ditt recept. Vid ovanliga styrkor eller vid beställning av några typer av progressiva glas kan leveranstiden bli något längre.

Skulle förseningar uppstå informerar vi om nytt uppskattat leveransdatum via e-post. Bågarna skickas med post med brevpaket som inte går att spåra. Om du vill ha spårning samt försäkring får dui välja det i beställningen. Läs mer på sidan Köpvillkor.


Leverans till utlandet

Renoptik.se levererar glasögon över hela världen. Frakten ligger på omkring 151 kr. Vid leverans till utlandet så väljer du leveransadress i kassan och så ser du kostnaden för leveransen för dina glasögon.
Vi erbjuder även en tjänst för att byta glas i dina befintliga bågar om du bor i Danmark, Finland eller Norge. Du ser leveranskostnaden i kassan.

>>> hitta nya glasögonbågar här