Glasögons Leveranstid

Vi försöker få ut alla våra beställningar till kunden så fort som möjligt, men behandlingstiden beror på vilken typ av beställning som gjorts.

Leveranstid för hemlånade bågar är normalt 1-2 dagar. Samtliga glasögon som återfinns på hemsidan finns i lager.

Vid beställning av tjänst ’’byta glas’’  levereras de färdiga glasögonen efter 10-15 arbetsdagar från den dag vi har fått dina glasögon för glasbyte.

Vi skickar information via e-post och informerar dig om att vi har börjat på din beställning. 

Så fort vi får din beställning och recept sätter vi igång och tillverkar dina glasögon.

Leveranstiden för glasögon är normalt 1-3 veckor, det beror på ditt recept, t.ex. vid ovanliga styrkor eller vid beställning av några progressiva glas kan leveranstiden dock bli något längre.

Skulle förseningar uppstå, informerar vi om nytt uppskattat leveransdatum via e-post. Bågarna skickas med Posten med brevpaket som inte går att spåra. Om ni vill ha spårning samt försäkring får ni välja det i beställning. Läs mer Köpvillkor.


Leverans till utlandet

Renoptik.se levererar glasögon över hela världen. Frakten ligger omkring 151 kr. Vid leverans till utlandet så väljer du leveransadress i kassan och så ser du kostnaden för leveransen för dina glasögon.
Vi erbjuder även en tjänst att byta glas i dina befintliga bågar om du bor i Danmark, Finland eller Norge. Du ser leveranskostnaden i kassan.

>>> hitta nya glasögonbågar här