Våra Erbjudanden

Här finner du aktuella erbjudanden och rabatter för våra produkter och tjänster. Kika in och se vad som är på gång just nu. Det finns mycket att spara på att använda särskilda erbjudanden från RenOptik när du vill köpa glasögon på nätet!


Terminalglasögon

Arbetsglasögon (Terminalglasögon, Närprogressiva eller Rumsprogressiva) är till för att underlätta arbetet för dig som upplever begränsningar på din arbetsplats. Idag så är majoriteten av de som använder terminalglasögon äldre än 35 år. Med åldern så förändras flexibiliteten i ögats lins vilket kan leda till minskad synskärpa på långt och nära håll.

Med ett par när- eller rumsprogressiva glas (office MINI, MIDI eller MAXI) så får du den bästa möjliga hjälpen till förbättrad arbetsförmåga och trivsel på jobbet. Ett par arbetsglasögon ger bäraren ett bredare närseende än genom progressiva glas och fungerar från ca. 35 cm upp till 2–4 meter. Läs mer här.
 
Ange rabattkod: TERMINAL i kassan. OBS! Rabatten gäller endast för terminal/arbetsglasögon t.o.m. den 2022-02-06.

billiga glasögon online - renoptik.se

Är du student? Via Mecenat får du 10% studentrabatt på alla våra tjänster och produkter! Du finner aktuell rabattkod på  www.mecenat.se »

Relaterad bild


Vi erbjuder förmånliga priser med och utan erbjudanden. Titta in hos oss om du är ute efter terminalglasögon till jobbet, ett bra progressiva glasögon pris eller vill spara pengar på att byta glas i bågar som du är mycket nöjd med!