Prova online
profile

Renoptik Collection OU 54591 03

Tillbaka
Renoptik Collection OU 54591 03 Pris : 620 SEK

Detaljer

Om enkelt och elegant är ledord för dig ska du se närmre på denna båge från Renoptik Collection! Den har en djupblå färg och en design som är så självklar i många olika sammanhang. Runda glasögon med tunn båge i blått är klassisk design som aldrig går ur tiden!

Framförallt så är detta glasögon som du kan känna dig bekväm i. De har designats för att sitta bra med hjälp av justerbara näskuddar och lättviktigt material. Den runda formen kan verka balanserande för den som har ett lite kantigare ansikte.

Du kan prova denna båge gratis eller använda vårt verktyg online för att se hur glasögonen passar din ansiktsform. Med en så klassisk design och populär färg lär du bli mycket nöjd!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 49 mm
B - Linshöjd 40 mm
C - Bågbredd 127 mm
D - Bryggbredd 20 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 620 SEK