Prova online
profile

Montana Eyewear MM587D

Tillbaka
Montana Eyewear MM587D Pris : 740 SEK Låna hem

Detaljer

Söker du efter ett par eleganta och bekväma glasögonbågar? Då är Montana Eyewear MM587D något för dig. Dessa metall blå bågar är designade för herr och passar till alla ansiktsformer. De är lätta och hållbara, och ger dig ett professionellt och modernt utseende. Dessutom får du en praktisk fodral och putsduk på köpet när du beställer dessa bågar. Skynda dig att beställa Montana Eyewear MM587D idag och se världen med stil!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Montana Eyewear
A - Linsbredd 50 mm
B - Linshöjd 49 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 20 mm
E - Skalmlängd 144 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 740 SEK