Prova online
profile

T-Charge T6254 A01

Tillbaka
T-Charge T6254 A01 Pris : 860 SEK Låna hem

Detaljer

T-Charge är ett spännande märke som erbjuder modern europeisk glasögondesign till attraktiva priser. Deras fokus ligger på glasögon för män men det är många kvinnor uppskattar de stilrena formerna så det är ett märke för både honom och henne.

T-Charge T6254 A01 är snygga svarta glasögon med oval form. Bågen är lättviktig och sitter bekvämt med inbyggda näskuddar. Det här är glasögon som passar i alla lägen. Du kan känna dig bekväm och korrekt oavsett om det är möte på jobbet eller middag med vännerna.

Den ovala formen kan passa mycket bra för dig som vill skapa en mjukare ton i ansiktet. Den svarta färgen är neutral och passar med allt!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • T-Charge
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 50 mm
C - Bågbredd 133 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 142 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 860 SEK