Prova online
profile

Underground JUN8146 02

Tillbaka
Underground JUN8146 02 Pris : 890 SEK Låna hem

Detaljer

Blå glasögon för herr med en känsla av elegans? Underground JUN8146 02 är en populär modell som kombinerar den coola looken av runda glasögon med en nätt metallram i blå nyans. Resultatet blir en självklar elegans som de allra flesta uppskattar.

Det här är glasögonbågar som är lättviktiga samtidigt som de är slitstarka. Om du vill ha så lite ram som möjligt omkring glasen men inte vara utan så får du också fin design just för detta. Du justerar själv näskuddarna så att glasögonen sitter perfekt på dig

OBS! Observera att vi inte lånar ut själva Clip-On tillsammans med bågen. Men den kommer att levereras när glasögonen är färdiga.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Underground
A - Linsbredd 49 mm
B - Linshöjd 43 mm
C - Bågbredd 134 mm
D - Bryggbredd 20 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 890 SEK