Prova online
profile

Skechers SE3297 009

Tillbaka
Skechers  SE3297 009 Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

Skechers SE3297 009 - Kombinera stil och komfort med dessa högkvalitativa glasögon

Dessa eleganta glasögon från Skechers SE3297 009 kombinerar stil och komfort på ett imponerande sätt. Tillverkade av högkvalitativ metall, med en båge med delram och en subtil grå färg, ger de en sofistikerad och modern look som passar perfekt för alla tillfällen.

Silikon näskuddar på glasögonen ger en anpassad och bekväm passform som passar alla ansiktsformer. De fjädrade plastskalmarna ger en stabil och säker passform utan att orsaka några obehagliga tryckpunkter.

Dessa glasögon är en idealisk följeslagare för alla tillfällen. Oavsett om du använder dem på jobbet, när du kör bil eller på fritiden, kommer de att ge dig den ultimata kombinationen av stil och komfort.

Köp dina Skechers SE3297 009 med styrka idag och upplev den ultimata kombinationen av stil och synkomfort. Med dessa glasögon från Skechers kommer du att göra ett starkt intryck vart du än går, samtidigt som du ser bättre än någonsin tidigare.

  • Färg på båge:
  • med delvisram
  • av acetat/plast
  • Skechers
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 36 mm
C - Bågbredd 134 mm
D - Bryggbredd 15 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK