Prova online
profile

Superflex SF-1086T C3

Tillbaka
Superflex SF-1086T C3 Pris : 790 SEK Låna hem

Detaljer

Ovala glasögon i svart för henne med ett inslag av mönster, det här är Superflex glasögon. Modellen är efterfrågad eftersom den är både bekväm och snygg. Priset är mycket bekvämt vilket också uppskattas.

Modellen har halv ram vilket innebär att synfältet i den nedre delen är utan hinder. Mönstret på skalmens sida gör att denna båge upplevs som unik och personlig. Den är ett bra val för dig som vill ha glasögon som är enkla att matcha med kläder och accessoarer utan att bli tråkiga.

Metallbågen är slitstark men också lättviktig. Du justerar näskuddarna för att få perfekt komfort. Det här är ett bra val om du använder dina glasögon större delen av dygnet.


  • Färg på båge:
  • med delvisram
  • av metall
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 53 mm
B - Linshöjd 35 mm
C - Bågbredd 134 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 790 SEK