Prova online
profile

EVATIK 9156 915

Tillbaka
EVATIK 9156 915 Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

Även om dessa Evatik glasögon ofta definieras som herrglasögon så har de en design som också tilltalar kvinnor. Därmed kan vi säga att det rör sig om riktigt fina unisex glasögon med en elegant design.

Evatik 9156 är en modell med många fördelar rent designmässigt. Notera att du har ett bra avstånd mellan glasen och en båge där du till exempel kan fästa clipon solglasögon. Skalmarna har också en intressant form med en linje skapad av ett hålrum.

Lätthet och slitstarkhet är signum för bågen och det innebär hög komfort. Du kan själv justera näskuddarna för att få god passform. Dessa Evatik glasögon kan rekommenderas om du vill ha stilsäkra och eleganta glasögon som passar med allt.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 50 mm
B - Linshöjd 40 mm
C - Bågbredd 137 mm
D - Bryggbredd 20 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK