Prova online
profile

Bhutan Costes BH1141C

Tillbaka
Bhutan Costes BH1141C Pris : 640 SEK Låna hem

Detaljer

Röda glasögon för dam? Ta en titt på dessa Bhutan Costes glasögon som har en modern look med delvis ram runt glasen. Den nedre delen av glasen är utan ram och det kan kännas väldigt skönt då synfältet där är helt fritt.

Skalmarna har en markant stil i djup röd färg med metallinslag. Om du är ute efter den rektangulära formen och gillar att den förstärks av skalmarnas form så har du hittat rätt. Näskuddarna går att justera så att du får en god passform över ansiktet.

Även om detta är rätt så bastanta glasögonbågar så har de en lätt vikt och det får betydelse för komforten. Å ena sidan sitter glasögonen bra, å den andra blir du inte störd av att ha bågarna på dygnet runt!


  • Färg på båge:
  • med delvisram
  • av metall
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 52 mm
B - Linshöjd 31 mm
C - Bågbredd 138 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 136 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 640 SEK