Prova online
profile

JLine JEC4078 08

Tillbaka
JLine JEC4078 08 Pris : 780 SEK Låna hem

Detaljer

Denna eleganta och moderna glasögonbåge från JLine är tillverkad av högkvalitativt metallmaterial som är lätt och hållbart. Bågen har en silverfärgad finish som ger den ett sofistikerat utseende. Bågen passar både män och kvinnor som vill ha en stilren och professionell look. Bågen har justerbara näskuddar och fjädrande skalmar som ger en bekväm passform. När du köper denna glasögonbåge får du även ett fodral och en putsduk som skyddar och rengör dina glasögon.

  • Färg på båge:
  • med delvisram
  • av metall
  • JLine
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 38 mm
C - Bågbredd 135 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 780 SEK