Prova online
profile

Kubik 1084 C1

Tillbaka
Kubik 1084 C1 Pris : 890 SEK Låna hem

Detaljer

Är du på jakt efter stora glasögon i svart med inslag av orange? Kika närmre på Kubik 1084 som är en spännande modell från märket som vill ge utrymme för din personlighet. Det här är stilrena glasögon för herr och dam.

Modellen sitter bekvämt och kan enkelt matchas med andra accessoarer och kläder. Den svarta färgen ger en neutralitet som inslagen av orange sedan bryter mot. Lägg märke till att insidan av skalmarna är i orange färg!

Med oval form kan dessa glasögon vara det perfekta valet för många. Notera de inbyggda näskuddarna som bidrar med viktig komfort. Det här är glasögon du aldrig tröttnar på!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Kubik
A - Linsbredd 53 mm
B - Linshöjd 40 mm
C - Bågbredd 137 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 890 SEK