Prova online
profile

Kubik 2056 C3

Tillbaka
Kubik 2056 C3 Pris : 890 SEK Låna hem

Detaljer

Runda glasögon med en unik tvist, det är Kubik 2056! En del skulle kalla detta för kattformade glasögon eller cat style glasögon. Men kattformen är mer av en viskning och därmed kan du känna dig bekväm med designen i alla sammanhang.

Kubik jobbar med glasögondesign som är till för att ge dig utrymme för din egen personlighet och stil. Den här modellen har inslag av grönt och brunt så det är klart att den blir ett bra val om du har en förkärlek för just dessa färger.

Kubik 2056 har en god passform så att du kan trivas med glasögonen på dagen lång. Näskuddarna är inbyggda och kräver ingen justering. Bågen är lättviktig och därmed kan du lätt glömma bort att du ens har glasögon på dig. Notera den vackra och eleganta stilen på de glansiga skalmarna!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Kubik
A - Linsbredd 51 mm
B - Linshöjd 48 mm
C - Bågbredd 139 mm
D - Bryggbredd 21 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 890 SEK