Prova online
profile

T-Charge T1325T 04A

Tillbaka
T-Charge T1325T 04A Pris : 920 SEK Låna hem

Detaljer

Med T-Charge T1325T är allting enkelt och tydligt. Utan krusiduller och starka färger så är det din komfort och stilrenhet som står i fokus. Den avskalade formen har lyxiga inslag av guld där glasen kopplas samman över näsan.

För dig som vill ha glasögon utan båge omkring glaset är dessa T-Charge glasögon ett bra val. Titanskalmarna är lättviktiga med bekväm passform. Designen är perfekt för dig som helst vill ha glasögon som inte känns och märks.

Bågfri design är fortsatt mycket populärt och T-Charge är märket som verkligen vet hur glasögon män känner sig bekväma i ska designas. Denna modell kan rekommenderas för dig som bär glasögon varje dag!


  • Färg på båge:
  • ramlös design
  • Titan
  • T-Charge
A - Linsbredd 55 mm
B - Linshöjd 39 mm
C - Bågbredd 140 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 152 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 920 SEK