Prova online
profile

Underground JUN8098 14

Tillbaka
Underground JUN8098 14 Pris : 860 SEK Låna hem

Detaljer

För dig som vill ha glasögonbågar med bärnstensfärg kan Underground JUN8098 14 vara den perfekta modellen. Inte bara för att den har rätt färg. Det här är bekväma glasögon med mjuk design.

De små silverinslagen som finns på framsidan av ramen och på bågarna bryter av lite och skapar liv i designen. Modellen kan passa bra både som damglasögon och som herrglasögon. Notera dock att det rör sig om en större design. Mät upp, testa med vårt onlineverktyg eller beställ hem först.

Om du vill ha inbyggda näskuddar, en bekväm form och stil som är klassisk och väl anpassad till det som är mode idag och det som kommer att gälla imorgon är dessa Underground glasögon för dig!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 51 mm
B - Linshöjd 40 mm
C - Bågbredd 138 mm
D - Bryggbredd 19 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 860 SEK