Prova online
profile

Underground JUN8147 10

Tillbaka
Underground JUN8147 10 Pris : 890 SEK Låna hem

Detaljer

Om du vill ha stora glasögon för herr med en elegant design är detta en möjlighet för dig. Underground JUN8147 10 är klassiskt guldfärgade och riktigt lättviktiga. Metallmaterialet i bågarna bidrar med slitstarkhet.

Den tunna bågen runt glasen är diskret och gillas särskilt av män som vill minimera förekomsten av båge i synfältet. Dessutom bidrar detta till en elegant stil som passar bra till vardags såväl som för festligare tillfällen.

Du bör notera att dessa glasögonbågar har näskuddar som du kan justera. Därmed kan du se till att få en passform som du blir riktigt nöjd med. Den ovala formen är tidlös och passar särskilt bra för dig med lite kantig ansiktsform eftersom den ovala bågen rundar ut helhetsintrycket.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Underground
A - Linsbredd 53 mm
B - Linshöjd 38 mm
C - Bågbredd 139 mm
D - Bryggbredd 20 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 890 SEK