Prova online
profile

Harley Davidson HD0810 032

Tillbaka
Harley Davidson HD0810 032 Pris : 990 SEK Låna hem

Detaljer

Idag är märket Harley-Davidson känt för så mycket mer än motorcyklar. Deras solglasögon bärs av inbitna motorcyklister såväl som folk som aldrig skulle sätta sig på en hoj. Det här är båglösa glasögon från märket som är synonymt med frihet och cool design.

Harley Davidson HD0810 032 är gjorda för att sitta bekvämt och ge dig maximalt med glas utan någon ram som löper runt varje lins. Den eleganta formen med guldlänk mellan glasen och svarta skalmar passar de allra flesta.

Det är glasögon för herr men visst kan damer också tycka om designen då den är så pass nätt. Med dessa Harley Davidson glasögon är det din personlighet som står i centrum. Prova själv för att förstå!


  • Färg på båge:
  • ramlös design
  • av acetat/plast
  • Harley Davidson
A - Linsbredd 55 mm
B - Linshöjd 33 mm
C - Bågbredd 132 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 990 SEK