Prova online
profile

Skechers SE3197 091

Tillbaka
Skechers  SE3197 091 Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

Är du ute efter blå Skechers glasögon till ett riktigt bra pris? Då har du hittat rätt! Skechers SE3197 091 är trendiga och sportiga. Bågen av metall sitter på ett lätt men stadigt sätt. Precis vad vi kan förvänta oss av märket som är synonymt med skateboard och sport.

De blåa tonerna bryts av på ett energifullt sätt på skalmarna med Skechers logga i grönt. Det ger mer fart och liv till bågen som kan passa väldigt bra för dig med en aktiv livsstil. Formen är elegant och enkel att matcha med kläder och accessoarer.

Det här är i första hand glasögon för herrar men i och med att designen är så stilren och tillbakalutad kan den också passa bra för damer med en förkärlek till blå glasögon. Näskuddarna kan justeras så att du får perfekt passform för dig.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Skechers
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 35 mm
C - Bågbredd 134 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK