Prova online
profile

Lipsy 5018 C1

Tillbaka
Lipsy   5018 C1 Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

När du väl har upptäckt Lipsy London finns risken att du aldrig kommer att vilja ha något annat märke! Det här är glasögonmärket som har som målsättning att hjälpa dig att klä dig för att imponera. Lipsy 5018 C1 är en riktigt snygg glasögonmodell med en form som är lätt att tycka om.

Samtidigt som denna båge har pondus och stadighet så är den mycket lättviktig. Det betyder att du kan ha dina glasögon på timme ut och timme in utan att ens reflektera på detta. Inbyggda näskuddar är bekvämt och likaså de fina skalmarna som sitter på ett mjukt sätt bakom dina öron.

Lipsy London glasögon är för dig som vill ha moderiktiga glasögon med det lilla extra utan att det blir för mycket. Bara bekvämt och så fint som du förtjänar!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Lipsy
A - Linsbredd 50 mm
B - Linshöjd 40 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 135 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK