Prova online
profile

Benetton BEO3021 206

Tillbaka
Benetton  BEO3021 206 Pris : 790 SEK Låna hem

Detaljer

Med Benetton BEO3021 206 bågglasögon i rött och gulaktig metall får du en unik blandning av elegans och modern stil. Den tunna helramen ger en lätt och bekväm passform, medan de silikonbeklädda näskuddarna håller glasögonen säkert på plats hela dagen. Dessa bågar är speciellt utformade för kvinnor och passar perfekt för dem som vill ha en uppfriskande pop av färg till sin vardagliga garderob. Och det bästa av allt, du får alltid ett fodral och en putsduk med dina glasögon, så du kan hålla dem i toppskick oavsett var du går. Så varför vänta? Lägg till dessa Benetton bågar till din kollektion idag och upplev skillnaden själv!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Benetton
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 44 mm
C - Bågbredd 135 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 135 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 790 SEK