Prova online
profile

Skechers SE3307 008

Tillbaka
Skechers  SE3307 008 Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

Skechers SE3307 008 - Designade för att imponera!

Dessa högkvalitativa glasögon från Skechers är tillverkade av metall och nylåntråd som ger dem en otrolig styrka och hållbarhet samtidigt som de är lätta och bekväma att bära. De har en snygg halvbågedesign i grå färg som ger dem en modern och sofistikerad look.

Skechers SE3307 008 har en unik design som ger dig en bekväm passform. De är utrustade med silikon näskuddar som anpassar sig perfekt till alla ansiktsformer och fjädrade skalmarna ger en säker passform utan att skapa någon obehaglig tryckpunkt.

Glasen på Skechers SE3307 008 är tillverkade med den senaste tekniken som ger en perfekt synupplevelse. Anti-reflekterande beläggning minskar bländning och ökar synligheten i alla ljusförhållanden. Med en subtil gradient och en hög kvalitet, ger de en klar och skarp syn.

Dessa glasögon är en idealisk följeslagare för alla tillfällen. De är perfekta för arbete, fritid, eller för att läsa en bok i solen. Med Skechers SE3307 008 kan du känna dig säker och avslappnad samtidigt som du ser fantastisk ut.

Uppgradera din synupplevelse med dessa fantastiska glasögon från Skechers. Beställ dina Skechers SE3307 008 idag och upplev den ultimata kombinationen av stil och komfort!

  • Färg på båge:
  • med delvisram
  • av metall
  • Skechers
A - Linsbredd 55 mm
B - Linshöjd 44 mm
C - Bågbredd 140 mm
D - Bryggbredd 19 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK