Prova online
profile

Polaroid PLD D349 807

Tillbaka
Polaroid PLD D349 807 Pris : 840 SEK Låna hem

Detaljer

PLD D349 807 är den ultimata glasögonbågen för män som söker både stil och komfort. Denna svart/silverfärgade båge är tunn och sofistikerad, perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du är på jobbet eller på fritiden, kommer dessa glasögon komplettera din look på ett elegant sätt.

Dessutom är PLD D349 807 otroligt bekväma med justerbara bågar som passar alla ansiktsformer. Du kan bära dem hela dagen utan att känna obehag. Dess lätta och hållbara konstruktion gör dem till ett pålitligt val för din synbehov.

När du köper PLD D349 807 ingår även ett praktiskt fodral och putsduk. Du kan enkelt skydda dina glasögon när de inte används och se till att de alltid är rena och klara för användning.

Uppgradera din stil och komfort med PLD D349 807 glasögonbågar. Beställ dem idag och upplev skillnaden själv.

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Polaroid
A - Linsbredd 57 mm
B - Linshöjd 53 mm
C - Bågbredd 145 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 150 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 840 SEK