Prova online
profile

Giotto 147 Demi Amber

Tillbaka
Giotto 147 Demi Amber Pris : 895 SEK Låna hem

Detaljer

Glas
Tillverkade av plast, det mest slagtåliga materialet på marknaden
Glas från ledande europeiska tillverkare

Material & Kvalitet
Glasögonbågarna är tillverkade i Italien. Materialet består av naturligt acetat, som klarar av kyla och värme samt är mer flexibelt och hypoallergent.
Microfiber och fodral ingår.

Glasögonen från ‘Giotto made in Italy’ är både klassiska och har en snygg design, med bågar för både män och kvinnor. Vi har satsat på att ta in de bågar du inte hittar i alla butiker, vilket gör just dina bågar mer unika. Kollektionen kommer från Italien där fokus ligger på design och kvalitet.

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 56 mm
B - Linshöjd 42 mm
C - Bågbredd 140 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 130 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 895 SEK