Prova online
profile

Pepe Jeans Brady PJ3169 C3

Tillbaka
Pris : 690 SEK Låna hem

Detaljer

Märket Pepe Jeans står bakom trendiga glasögon för män och kvinnor. Designen är en reflektion av designerns intention av självförtroende och kreativitet utan gränser. Med andra ord ett riktigt spännande märke som även gör glasögon för barn.

Pepe Jeans glasögon är inte sällan färgstarka och intressanta i sin form. Pepe Jeans Brady PJ3169 har en form som kan beskrivas både som rektangulär och oval. Färgen är blå och enkel att matcha med annat som du har på dig. Det finns också ett inslag av mönster på skalmen som bidrar med lite mer action.

Näskuddarna är inbyggda och det ger en mycket bekväm passform. Just denna modell passar lika bra för henne som för honom. Glasögonbågarnas rena designspråk gör att de kommer att passa mycket bra till vardags då du drar stor nytta av komforten.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Pepe Jeans
A - Linsbredd 53 mm
B - Linshöjd 37 mm
C - Bågbredd 137 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 690 SEK