Prova online
profile

MILBURIES 1210B

Tillbaka
MILBURIES 1210B Pris : 720 SEK Låna hem

Detaljer

I Renoptik Collection finner du Milburies glasögon med en spännande design som kan beskrivas som avskalad såväl som elegant. Bågen går i blått med toner i grönt på slutet av skalmarna.

Notera inslaget av glittriga stenar vid sidorna av glasen. Det här är en ramfri båge så du har inget som stör synfältet runt glasen. De kopplas samman på ett elegant sätt med en blå metallrem över näsryggen.

Dessa Milburies glasögon har näskuddar som du kan justera för att finna rätt passform för dig. Vikten är lätt men du får riktigt slitstarka glasögon tack vare metallmaterialet. Formen är bekväm och det här är en modell som passar väldigt många väl.


  • Färg på båge:
  • ramlös design
  • av metall
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 48 mm
B - Linshöjd 31 mm
C - Bågbredd 129 mm
D - Bryggbredd 19 mm
E - Skalmlängd 135 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 720 SEK