Prova online
profile

Renoptik Collection OU63556 03

Tillbaka
Renoptik Collection OU63556 03 Pris : 635 SEK Låna hem

Detaljer

Det här är snygga glasögon med titanbåge som är silverfärgad framtill och som övergår i svarta skalmar. Glasögonen är rektangulära men skalmen har en mjuk rund form som känns behaglig att ha på sig. Nättheten är både snygg och bekväm. Du kan justera näskuddarna för att få en passform som stämmer för dig.

Om du är ute efter bekväma herrglasögon med en tidlös look kan denna modell vara ett perfekt val. Designen är nätt och lättviktigt vilket ökar komforten. Dessutom är detta bågar som har en elegant look. Därmed är det lätt att matcha glasögonen med din klädsel. Detta oavsett om den är ledig för vardagen eller om du har kavaj på dig för middag och möte.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • Titan
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 37 mm
C - Bågbredd 135 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 635 SEK