Prova online
profile

Renoptik Collection OU64360 03

Tillbaka
Renoptik Collection OU64360 03 Pris : 665 SEK Låna hem

Detaljer

Om du vill ha något som är modernt och unikt ska du kika lite närmre på dessa bågar från Renoptik Collection. Modellen OU64360 03 är snygga glasögon för dam med en härlig färgkombination.

Skalmen har dessutom ett streckat mönster som får hela glasögonbågen att kännas mer personlig. Med denna glasögonbåge kan du uttrycka din egen stil. Notera att du har skiftningar i färgerna på utsida och insida. Det är också något som gör att denna glasögonbåge blir intressant att använda.

Näskuddarna är inbyggda vilket ger god passform för den lätta bågen. Du får hög komfort och kan med glädje matcha dessa glasögon med accessoarer och kläder som du bär till vardags och till fest!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 39 mm
C - Bågbredd 125 mm
D - Bryggbredd 15 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 665 SEK