Prova online
profile

Gant GA4096 033

Tillbaka
Gant GA4096 033 Pris : 865 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter ett par eleganta och bekväma glasögonbågar, så är Gant GA4096 033 ett perfekt val för dig! Dessa ovala bågar har en vacker blå färg som passar alla hudtoner och ögonfärger, och en metallisk guld detalj som ger dem en lyxig touch. De är designade för dam och har flexfjädring som gör dem lätta att ta på och av utan att böja eller skada dem. Dessutom har de silikon näskuddar som anpassar sig efter din näsform. Som en extra bonus får du en putsduk och ett fodral på köpet när du beställer dessa bågar, så att du kan hålla dem rena och skyddade. Skynda dig att beställa dina Gant GA4096 033 idag, du kommer inte att ångra dig!

  • Färg på båge:
  • ramlös design
  • av metall
  • Gant
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 36 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 14 mm
E - Skalmlängd 135 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 865 SEK