Prova online
profile

Kubik 1060 C2

Tillbaka
Kubik 1060 C2 Pris : 890 SEK Låna hem

Detaljer

Bärnstensfärgen i skalmen är nästan lite eldig. Kubik 1060 i brunt och bärnsten är något för dig som vill uttrycka passion i elegant tappning. Formen på glasögonen är kreativ. Den utgår från det runda men har sedan inslag av linjer och avvikelser som ger oss en helt unik design.

Kubik är ett företag som har som målsättning att ge dig glasögon som uttrycker din personlighet. Tanken är att fokus ska ligga på dina ögon och att du ska uppleva att du kan visa vem du är och vad du vill med dina glasögonbågar.

Kubik 1060 bruna glasögon med eldiga bärnstensskalmar är absolut speciella och ett bra val för dig som vill få mer inspiration i vardagen. Passformen är god med inbyggda näskuddar och en lättviktig båge du knappt märker av.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Kubik
A - Linsbredd 48 mm
B - Linshöjd 42 mm
C - Bågbredd 133 mm
D - Bryggbredd 20 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 890 SEK