Prova online
profile

T-Charge T1350 06A

Tillbaka
T-Charge T1350 06A Pris : 860 SEK Låna hem

Detaljer

T-Charge är märket för glasögon som kombinerar elegans och stilrenhet med komfort. Den här modellen, T-Charge T1350, utmärker sig med en klassisk men modern stil. Designen är i första hand utformad för män som tycker om att se bra ut i alla lägen men inte vill ha alltför iögonfallande glasögon.

Vi kan också notera att kvinnor också uppskattar denna modell. Det kan bero på att den har en väldigt stilren form och så den fina kombinationen av blått och lila förstås. Om du är på jakt efter fyrkantiga glasögon med aningen rund ton har du hittat rätt.

Näskuddarna är enkla att justera för god passform och du kan se fram emot lätta glasögonbågar som du glömmer bort att du har på dig!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • T-Charge
A - Linsbredd 56 mm
B - Linshöjd 42 mm
C - Bågbredd 139 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 860 SEK