Prova online
profile

Ventoe VD3024 C13

Tillbaka
Ventoe VD3024 C13 Pris : 690 SEK Låna hem

Detaljer

Med Ventoe VD3024 C13 så får du riktigt coola glasögonbågar med tillbakalutad oval kattform. Detta är Ventoe glasögon med helram och ett vinrött färginslag i den främre delen samt för delarna som sitter bakom örat. Designen är unik och lite annorlunda men på ett smakfullt sätt så att du kan känna dig bekväm rent stilmässigt med glasögonen oavsett var du befinner dig.

Ventoe betyder vind på italienska och denna italienska glasögondesign blir alltmer populär i Europa. Ventoe C13 är ett bra val för dig som vill ha lätta acetatbågar med oval form. Det här är glasögon för dam med en tydlig elegant linje som är lätt att matcha med kläder och andra accessoarer.

Om du tycker om den lite djupare och lugnare röda färgen så är detta ett bra val för dig. Modellen har dessutom inbyggda näsvingar som sitter väldigt bekvämt utan att skava eller flytta på sig.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Ventoe
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 43 mm
C - Bågbredd 132 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 690 SEK