Prova online
profile

Gant GA3139 047

Tillbaka
Gant GA3139 047 Pris : 677 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter ett par bågar som utstrålar stil och elegans är Gant GA3139 047 ett perfekt val.

Dessa bågar är tillverkade av högkvalitativ plast som är lätt och bekväm att bära. De har en rektangulär form som passar de flesta ansiktsformer och ger ett professionellt och sofistikerat utseende. Bågarna har en orange färg på framsidan och ett flerfärgat mönster på sidorna som ger dem en unik och modern touch. De har också flexfjädring som gör dem mer hållbara och lätta att justera.

Oavsett om du behöver dem för arbete, fritid eller sport, kommer dessa bågar att ge dig en skarp och självsäker look. Dessutom får du ett fodral och en putsduk när du köper dessa bågar, så att du kan skydda dem från repor och smuts. Beställ dina Gant GA3139 047 idag och upplev skillnaden!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Gant
A - Linsbredd 55 mm
B - Linshöjd 36 mm
C - Bågbredd 138 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 677 SEK