Prova online
profile

Gant GA4080 002

Tillbaka
Gant GA4080 002 Pris : 677 SEK Låna hem

Detaljer

Utforska en ny nivå av stil med Gant GA4080 002 Glasögonbågar. Dessa eleganta och feminina bågar är speciellt designade för damer som vill uttrycka sin personliga stil med en touch av rosa flerfärgad elegans.
De är utrustade med siliconkuddar som ger en mjuk och behaglig känsla mot näsan samtidigt som de ger extra stabilitet och förebygger att bågarna glider ner eller orsakar obehagliga tryckpunkter.

Dessutom har dessa bågar flexfjädring, vilket gör att de anpassar sig efter ditt ansikte för en perfekt passform.

Som en extra bonus inkluderas en putsduk och ett fodral när du köper Gant GA4080 002 Glasögonbågar.

  • Färg på båge:
  • med delvisram
  • av metall
  • Gant
A - Linsbredd 52 mm
B - Linshöjd 36 mm
C - Bågbredd 134 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 135 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 677 SEK