Prova online
profile

L’art 1302-003

Tillbaka
L’art 1302-003 Pris : 720 SEK Låna hem

Detaljer

Formen är rektangulär men inte på ett markant sätt för du har ingen ram runt glasen på denna båge. L’art glasögonbågar är populära för den eleganta designen som inte tar över. I och med att du inte har någon ram runt glasen så får du minimalt med hinder i ditt synfält.

Skalmen håller hög kvalitet och har en bekväm passform. Skalmar och glas kopplas samman på ett smakfullt sätt med metallbågar som är eleganta. Skalmens sida har ett mönster med inslag av svart som får denna båge att kännas unik och personlig.

Du har näskuddar som går att justera och trots att det rör sig om en slitstark metallkonstruktion så får du riktigt lätt vikt på bågen. Därmed kan du använda den hur mycket som helst utan att tröttna på att ha glasögonen på.


  • Färg på båge:
  • ramlös design
  • av metall
  • L’art
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 33 mm
C - Bågbredd 133 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 135 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 720 SEK

Recensioner

Datum: 19.10.2023
Ditt namn: Har köpt tidigare varit Nöjd.

Helt Nöjd

Läs alla recensioner

Skriv en recension