Prova online
profile

GUESS GU2688

Tillbaka
GUESS GU2688 Pris : 950 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter en elegant och modern glasögonbåge, är GUESS GU2688 ett perfekt val för dig. Den har en snygg design som passar alla ansiktsformer och stilar. Den är tillverkad av högkvalitativt material som är lätt och hållbart. Dessutom får du en putsduk och ett fodral på köpet när du beställer den här bågen. Det är ett fantastiskt erbjudande som du inte vill missa. Beställ din GUESS GU2688 idag och se hur den förvandlar din look!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • GUESS
A - Linsbredd 55 mm
B - Linshöjd 37 mm
C - Bågbredd 142 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 135 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 950 SEK