Prova online
profile

Ventoe VCL4201 C11

Tillbaka
Ventoe VCL4201 C11 Pris : 780 SEK Låna hem

Detaljer

Söker du efter ett par bågar som är både praktiska och eleganta? Då är VCL4201 det perfekta valet för dig.
Dessa bågar är tillverkade av högkvalitativt material som är lätt och hållbart. De har en klassisk rektangulär form som passar de flesta ansiktsformer och ger dig ett professionellt utseende.

Dessutom har de flexfjädring som gör dem bekväma att bära hela dagen och clip on solglas som skyddar dina ögon från solens strålar. Med dessa bågar får du två par i ett: ett för inomhusbruk och ett för utomhusbruk.

Du får också ett fodral och en putsduk för att hålla dina bågar i toppskick. Beställ dina VCL4201 idag och upplev skillnaden!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Ventoe
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 32 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 780 SEK