Prova online
profile

Renoptik Collection 64 325

Tillbaka
Renoptik Collection 64 325 Pris : 550 SEK Låna hem

Detaljer

Silverglasögon med rosa inslag, det här är en glasögonbåge som är svår att slita blicken från! Modellen är särskilt framtagen för dig som vill ha fina glasögon med modern touch. Den ovala formen får en intressant brytning med den övre kanten som pekar ut.

Utsidan av bågen är mestadels i silver medan insidan har den rosa färgen. Även de justerbara näskuddarna har en ställning i rosa vilket ger en viss kreativ effekt. Viktigare än den unika designen är att detta är en bekväm glasögonbåge.

Metallmaterialet är slitstarkt men lättviktigt. Du kan justera näskuddarna för bästa möjliga passform och sedan lär du glömma bort att du använder dina glasögon precis hela tiden då de knappt känns i ditt ansikte!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 52 mm
B - Linshöjd 36 mm
C - Bågbredd 133 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 135 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 550 SEK