Prova online
profile

Renoptik Collection OU 23 445 01

Tillbaka
Renoptik Collection OU 23 445 01 Pris : 485 SEK Låna hem

Detaljer

Dessa unisex glasögon med helram är som klippta och skurna för dig som vill ha bruna glasögonbågar som märks. Formen är modern och du får ett unikt mönster på skalmen. Där bryts den bruna färgen av med en grön bakgrund.

Designen är framtagen för dig som är ute efter bekväma glasögon som känns bra att hantera. Metallmaterialet ger en slitstarkhet som kan vara viktig för dig som är aktiv och alltid har glasögonen på. Fast det rör sig om lättviktig metall så att du kan trivas med bågarna på så länge som du behöver det.

Det går att justera passformen över näsan med näskuddarna som du kan röra på. Om du vill ha personliga och mycket prisvärda glasögon kan denna modell rekommenderas. Prova gärna hem gratis för att se hur bågen ser ut på!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 46 mm
B - Linshöjd 37 mm
C - Bågbredd 132 mm
D - Bryggbredd 22 mm
E - Skalmlängd 135 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 485 SEK