Prova online
profile

Renoptik Collection OU64592 03

Tillbaka
Renoptik Collection OU64592 03 Pris : 665 SEK Låna hem

Detaljer

Grå glasögon för män med inslag av blått och en klassisk form som är både snygg och bekväm. Det här är en populär modell från Renoptik Collection som du kan bli riktigt nöjd med. Om du är ute efter glasögon med en mjuk och elegant design så har du hittat rätt.

Den rektangulära formen inger pondus och stämmer väl överens med färgskalan och material. Samtidigt har du lite mer liv i skalmen där det finns ett blått inslag. Detta är gjort på ett mycket smakfullt sätt så att du kan trivas bra med glasögonen till vardags i alla möjliga situationer.

Näskuddarna kan justeras och det gör det möjligt för dig att hitta perfekt passform. Därmed är detta glasögon som du kan ha på dig dagen lång.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 35 mm
C - Bågbredd 135 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 665 SEK